vineri, 29 martie, 2024

Detalii de ultima ora despre starea deputatului Florin Iordache: “L-am vazut in dimineata aceasta…”

Distribuie:

Publicat:

Deputatul PSD Florin Iordache, diagnosticat cu colecistita acuta, a fost operat joi, evolutia starii sale de sanatate fiind una buna, a declarat vineri prof. dr. Mircea Beuran, seful Clinicii de chirurgie a Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca. 

"L-am operat ieri dupa-amiaza. Este bine. L-am vazut in dimineata aceasta. Din punctul nostru de vedere, credem ca maine poate sa plece acasa", a precizat medicul. 

El a afirmat ca deputatul a fost operat laparoscopic, acesta suferind de colecistita acuta flegmonoasa liviatica. Iordache s-a prezentat joi dimineata la Spitalul Floreasca.

Anterior, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, dr. Bogdan Oprita, precizase pentru News.ro ca Florin Iordache a fost internat in cursul diminetii de joi, mentionand insa ca nu poate face publice date din dosarul medical al acestuia.

La acel moment existau deja informatii conform carora deputatul PSD Florin Iordache, care conduce Comisia speciala de modificare a legilor justitiei si a codurilor penale, ar fi suferit o criza de colecist.

Litiaza veziculara (pietrele la colecist, denumit si vezicula biliara sau „fiere”) este o afectiune frecventa. Aceasta suferinta e intalnita la 10-20% dintre persoanele cu varste intre 20 si 40 de ani si la peste 20% dintre cei care au depasit 40 de ani.

sursa: agerpres.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img