vineri, 29 martie, 2024

Detalii groaznice din triplul asasinat de la Calarasi! Unul dintre criminali vorbea cu iubita lui la telefon in timp ce isi macelarea parintii: “Vin imediat, puiul meu!”

Distribuie:

Publicat:

Anchetatorii scot la iveala informatii halucinante in cazul triplului asasinat din Calarasi. Unul dintre criminali vorbea cu iubita la telefon in timp ce isi macelarea familia.

Aceste detalii transforma tragedia din Calarasi intr-un film de groaza. Daniel, tanarul care si-a ucis familia cu cutitul, ii facea iubitei sale declaratii siropoase la telefon in timpul crimei. "Era cu ea in telefon in timp ce baga cutitul in mama lui. Ii spunea iubitei – Vin imediat, puiul meu! – apoi taia microfonul cateva secunde, apoi vorbea iar – Vreau sa te vad putin in seara asta", scrie presa locala.

Oribila crima a avut loc in noaptea dintre luni spre marti. Dan Alexandru a fost adoptat de familie, insa a decis sa-i omoare, avand mintea distrusa de etnobotanice si alcool. Tanarul a dat buzna peste parintii lui, insotit de doi prieteni, a pus mana pe un cutit si i-a ucis pe cei doi batrani si pe fiica acestora. Dupa ce si-a dus la capat planul criminal, acesta a furat masina familiei si impreuna cu amicii lui au incercat sa se faca disparuti. Politistii i-au prins in cele din urma.

Cei trei asasini sunt minori si provin dintr-un centru de plasament din Calarasi. Politistii au declarat ca un batran in varsta de 82 de ani, sotia acestuia in varsta de 80 de ani si fiica lor de 58 de ani au fost gasiti injunghiati.

Tragedia a socat intreg judetul, insa criminalii vor primi pedepse pe masura din partea magistratilor.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img