vineri, 29 martie, 2024

Detalii incredibile cu privire la felul in care a fost gasita Marilyn Monroe imediat dupa deces

Distribuie:

Publicat:

Allan Abbott, directorul formei de pompe funebre care s-a ocupat de inmormantarea lui Marilyn Monroe s-a decis sa vorbeasca, pentru prima data, despre actrita care a murit in urma unei supradoze.

Abbott a scris chiar si o carte in care le dezvaluire cititorilor detalii nebanuite despre vedetele pe care le-a inmormantat.

Acesta sustine ca diva cunoscuta in toata lumea pentru frumusetea ei rapitoare, ajunsese de nerecunoscut dupa cateva ore de la deces. Mai exact, starleta avea pete rosii pe toata fata, din cauza pozitiei in care a incetat din viata, avea unghiile cu oja sarita si radacinile nevopsite.

“Cand am indepartat prima data folia care o acoperea, a fost imposibil sa o recunosc. Nu am crezut ca e ea. Arata ca o femeie foarte saraca, in varsta, care nu prea a avut grija de ea. Pentru ca a murit cu fata in jos, avea multe pete rosii pe fata, iar gatul ii era umflat. O spalasera inainte de o aduce la morga, asa ca avea parul scurt si ud. Parea ca nu se epilase pe picioare de aproape o saptamana, avea buzele crapate, iar unghiile de la maini si de la picioare erau nefacute”, a spus directorul firmei de pompe funebre, potrivit The Mirror.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img