vineri, 19 aprilie, 2024

Detalii negre din trecutul Mariei Piturca, procuroarea care a tarat-o pe jos pe micuta Sorina

Distribuie:

Publicat:

S-a aflat ca procuroarea care a tarat-o pe jos pe Sorina l-a abuzat si pe un barbat.

E clar ca procuroarea care a tarat-o pe jos pe Sorina l-a abuzat si pe un barbat. Imaginile cutremuratoare cu Sorina, fetita de 9 ani ridicata vineri de mascati din casa unde a crescut, la Baia de Arama, Mehedinti, au indignat o tara intreaga. Copila a urlat si a incercat sa scape de procuroarea Maria Piturca, care a tarat-o pe asfalt si a dus-o cu forta la o masina care o va purta departe de familia care a crescut-o. Fetita a tipat, s-a agatat de femeia careia ii spune mama, care a crescut-o de la un an si doua luni.

Procuroarea care a tarat-o pe jos pe Sorina l-a abuzat si pe un barbat: „Maria Antoaneta Piturca este acuzata de practici abuzive” 

Insotita de o armata de politisti si angajati de la protectia copilului, procuroarea Maria Piturca a scos-o cu forta pe copila din casa asistentilor maternali ca s-o duca la familia de americani care a adoptat-o. Tot vineri, procurorul general Bogdan Licu a dispus verificari la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova privind modul in care un Maria Piturca a intervenit in cazul fetitei din Mehedinti si a efectuat perchezitia domiciliara. „Nu este pentru prima data cand procuroarea Maria Antoaneta Piturca este acuzata de practici abuzive.”, a relatat Jurnalul national.

Procuroarea care a tarat-o pe jos pe Sorina l-a abuzat si pe un barbat. Procesul e pe rol din 7 august 2018

Se stie ca procuroarea care a tarat-o pe jos pe Sorina l-a abuzat si pe un barbat. “Pe rolul Tribunalului Mehedinti exista, inca din data de 7 august 2018, o solicitare formulata de Dragos Dan Dumitrascu, avocat in Baroul Mehedinti, care solicita acordarea din partea procuroarei a platii unor daune de o jumatate de milion de lei, pentru incalcarea dreptului la demitate, incalcarea dreptului la integritate fizica si psihica, a dreptului la sanatate si la respectul profesional. Conform unor informatii, avocatul Dumitrascu face obiecul unui dosar instrumentat de Maria Antoaneta Piturca, iar plangerea in instanta are legatura cu modul in care a procedat in aceasta ancheta penala. Instanta trebuie sa pronunte o decize in acest sens pe 25 iunie 2019.”, s-a scris despre plangerea facuta impotriva Mariei Piturca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img