joi, 18 aprilie, 2024

Detalii nestiute de nimeni in cazul tanarului care a intrat cu masina in multime! Ce au descoperit politistii

Distribuie:

Publicat:

Tanarul care a injunghiat un om si a ranit alti noua, lovindu-i cu masina la Braila, are antecedente penale, el fiind condamnat in anul 2017 la masura educativa a supravegherii pe o perioada de 6 luni pentru comiterea in cursul anului 2015 a infractiunii de lovire sau alte violente. Tanarul va fi prezentat luni instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Marius Valentin Parfenie de 20 de ani, care a injunghiat un om si a ranit alti noua, intrand in ei cu masina, va fi prezentat luni instantei cu propunerea de arestare preventiva, potrivit news.ro. Individul a fost retinut pentru furt, vatamare corporala din culpa, loviri sau alte violente, conducere sub influenta bauturilor alcoolice si parasirea locului accidentului. Intre timp, anchetatorii asteapta rezultatul analizelor pentru a sti daca tanarul a consumat sau nu droguri. Marius Valentin Parfenie a vazut pe un site un anunt cu o masina scoasa la vanzare si a stabilit o intalnire cu proprietarul. In timp ce faceau proba autoturismului, Parfenie, care era baut si, posibil sub influenta drogurilor, l-a injunghiat pe proprietarul masinii, l-a dat jos si a plecat la volan.

Pe centura orasului Braila, in apropierea Gradinii Zoologice, tanarul de 20 de ani a intrat in plin intr-un grup de pietoni, ranind doi oameni. Ajuns in parcarea mall-ului din Braila, individul a intrat in plin in multime si a ranit sapte persoane, printre care doi copii, de 11 si 13 ani. Braileanul a incercat de mai multe ori sa intre cu masina in mall, dar a fost impiedicat de stalpii de beton de la intrarea in centrul comercial. Masina s-a oprit in usile de la intrarea in mall, iar Parfenie a fost dat jos de cateva persoane aflate la o terasa din apropiere si imobilizat. Culcat la pamant, el a strigat: "Trebuie sa curga sange pentru tara asta" Dupa incident, politistii l-au testat si au constatat ca avea o alcoolemie de 0,37 mg/l in aerul expirat. Acum, asteapta si rezultatele care vor arata daca a consumat droguri inainte de atac. Marius Parfenie are 20 de ani, este din Braila si avea permis de conducere din februarie anul acesta. Anul trecut, el a fost condamnat la masura educativa a supravegherii pe o perioada de 6 luni pentru comiterea in cursul anului 2015 a infractiunii de lovire sau alte violente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img