joi, 28 martie, 2024

Detaliul nestiut despre Larisa de la Exatlon! Andreea Mantea a dat-o de gol

Distribuie:

Publicat:

La numai cateva ore de la sosirea in Romania, Larisa Vasile a facut primele declaratii despre experienta Exatlon.

Fosta concurenta din echipa Faimosilor este in culmea fericirii pentru ca a reusit sa ii vada pe cei dragi ei.

Invitata in emisiunea „WoWbiz”, Larisa a vorbit despre motivele care au determinat-o sa participe la concurs. Chiar Andreea Mantea a dat-o de gol si a dezvaluit ca Larisei i-a fost mult prea rusine sa se prezinte la un interviu, asa ca a pierdut un loc de munca din cauza rusinii sale.

„A fost greu. Mi-am propus sa ma schimb, sa trec peste tot ce mi s-a intamplat. Sa trec peste faptul ca sunt atat de rusinoasa. Nu ma asteptam sa fiu aleasa. M-am gandit la tatal meu, ma gandeam la ce-mi spunea el, sa nu mai fiu rusinoasa, sa am curajul sa fac ceva pentru mine.

Cand el nu a mai fost, ma gandeam ce sa fac pentru mine. Simteam ca intru in depresie. M-am gandit an tot timpul asta la el. Am simtit deodata ca avea noroc. Mi-am dat seama ca sportul ma face fericita. M-am simtit protejata de tata, m-am simtit norocoasa.

Pe mama o visam tot timpul. Visam ca nu este bine si ca eu trebuie sa o salvez. Nu doar eu mi-am pierdut tatal, si ea si-a pierdut sotul”, a dezvaluit Larisa in emisunea de luni.

Tot aseara, Roxana Moise a fost eliminata din concurs, dupa ce nu a reusit sa aduca un punct. Telespectatorii au decis ca in semifinala sa mearga Stefan.

De asemenea, Vladimir, Alex si Ionut si-au asigurat punctele necesare pentru a merge in semifinala de astazi.

Cosmin Cernat a vorbit pentru WOWbiz, in direct din Republica Dominicana, dezvaluind care sunt regulile din finala si semifinala.

Pe 23 mai, are loc marea finala

„Urmeaza jocurile directe, individuale. In semifinala, se pleaca de la 8 puncte. Fiecare infrangere inseamna un punct pierdut. Cine ajunge primul la zero pierde. Cei patru vor da tot ce au mai bun. Am ramas cu baietii. Fetele au plecat pentru ca baietii au fost mai buni, din punctul meu de vedere.

Au ramas patru atleti exceptionali. In semifinala au parte de un traseu nou, nu l-au mai intalnit, intensitatea si presiunea sunt mai mari. Nu exista favoriti, m-am ferit sa spun inainte. Este o provocare sa faci zi de zi emisiuni”, a declarat Cosmin Cernat, intr-un interviu live din Republica Dominicana, cu doar o zi inainte de marea finala, care va fi in direct.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img