News Flash:

Deutsche Welle: Idiotii utili si servilismul presei libere

24 Septembrie 2014
802 Vizualizari | 0 Comentarii
Un cunoscut realizator de televiziune (Robert Turcescu, B1TV) a marturisit ca este ofiter acoperit al unui serviciu de informatii. Concluzia fireasca este evidenta, desi putini vorbesc despre ea.

Este stranie mentalitatea de populatie captiva pe care o manifesta presa romaneasca. Cu foarte putine exceptii, ziaristii care s-au exprimat in ultimele zile au dat de inteles ca nu vad nimic anormal in practica infiltrarii si ca admit acest lucru ca pe un serviciu patriotic.

Se neglijeaza insa ca "patriotismul", asa cum s-a vazut prea limpede in cazul ziaristului de la B1TV, primeste interpretarile cele mai partinitoare si ca optiunile politice personale pretind, in mod ilicit, ca ar privi chestiuni de siguranta a statului, scrie Deutsche Welle.

Anomalia fara egal este ca un ofiter al unui serviciu de informatii face o stridenta politica partizana cautand sa distorsioneze formarea libera a optiunilor electorale. Or, in acest caz, serviciile de informatii incalca in mod grav legile si Constitutia, caci ele nu au dreptul sa faca politica.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 24 queries | Mysql time :0.044043 (s)