vineri, 29 martie, 2024

Dezastru! Dovada clara ca nu dau doi bani pe noi! Reactia Ministerului de Externe din Olanda, dupa derapajele ambasadoarei Olandei

Distribuie:

Publicat:

Ministerul Afacerilor Externe al Olandei a socat printr-un raspuns transmis cancan.ro. Stella Ronner Grubacic nu face nimic de capul ei si ca Guvernul de la Haga este complice cu ambasadoarea care agita apele in Romania. 

Cancan a filmat-o pe ambasadoarea Olandei, Stella RonnerGrubacic, o apriga contestatara a ”Legilor Justitiei”, la masa de Revelion alaturi de “Regele Asfaltului” Nelu Iordache, anchetat in mai multe dosare! Fostul comisar-sef Petru Pitcovici, retinut de DIICOT pentru ca ar fi ajutat traficanti de droguri, a fost si el la masa cu ambasadoarea Olandei si cu Nelu Iordache. Legaturile ambasadoarei Olandei cu Nelu Iordache si Petru Pitcovici sunt interesante, avand in vedere dosarele in care sunt implicati “Regele Asfaltului” si fostul comisar-sef din cadrul Directiei Generale Anticoruptie (DGA).

Dupa aparitia imaginilor explozive, Ambasada Olandei s-a marginit sa transmita un comunicat in care a sustinut ca ambasadoarea nu se afla acolo in calitate oficiala. “Doamna Ambasador Stella Ronner-Grubacic si familia sa au petrecut o vacanta de ski privata in Poiana Brasov. Doamna Ronner-Grubacic nu se afla acolo in calitatea sa oficiala. Hotelul unde a fost cazata familia sa a organizat o cina cu ocazia Revelionului, la care au participat sute de invitati. Nu a existat nicio consultare prealabila cu doamna ambasador cu privire la amplasarea la masa. Olanda urmareste activ evolutia statului de drept in Romania, referitor la care recent a fost facuta o declaratie, impreuna cu alte sase tari europene, in data de 21 decembrie”, aratau reprezentantii Ambasadei Olandei.

Stella Ronner Grubacic nu s-a calmat, insa, si a “lovit” din nou, la cateva zile distanta dupa ce a petrecut Revelionul alaturi de Nelu Iordache si Petru Pitcovici. Doar ca, de aceasta data, interlocutorul ei a fost Cristian Movila, un personaj foarte interesant, pe care surse il indica drept colaborator al unui serviciu de informatii. Fost fotograf de razboi, el a fost si “pozarul” Guvernului Ciolos. Intalnirea dintre ambasadoarea Olandei si “Spionasul Dandana” a avut loc intr-o cafenea si a durat o ora. Cei doi au baut ceai si au vorbit mai mult soptit, aplecati peste masa.

Stella Ronner Grubacic, sustinuta in continuare de Guvernul olandez
Jurnalistii au contactat Ministerul Afacerilor Externe din Olanda, transmitand o serie de intrebari. Care minister le-a raspuns ca “singurul punct de vedere pe care vi-l putem da este identic cu cel pe care l-ati primit de la ambasada, la inceputul anului”.  Cu alte cuvinte, Guvernul olandez, prin Ministerul de Externe, o crediteaza pe Stella Ronner Grubacic si devine complice cu ambasadoarea care agita apele in tara noastra.

Minciuna gogonata din comunicatul Ambasadei, cum ca "nu a existat o consultare prealabila a hotelului cu doamna ambasador cu privire la asezarea la masa" este ridicola complet! Dar cu un an inainte, cand doamna ambasador a fost in aceeasi companie, la aceeasi masa, tot o coincidenta a fost? Cine ar putea crede ca ambasadorul unui stat strain este asezat intamplator, la orice masa? Toti cei prezenti la acel Revelion au fost asezati cum au dorit, cand, vreodata, la un Revelion, la un hotel de 5 stele, ospatarii asaza cum vor invitatii? Foarte dubios cum Ministerul olandez de Externe a trimis un asemenea raspuns, confirmand niste minciuni stangace, gogonate, penibile.  Pe de alta parte avem, in sfarsit, dovada ca diplomatul are sustinerea Guvernului olandez si ca nu face nimic de capul ei in Romania. Sau, sa fim rezervati totusi, poate nu a Guvernului Olandei, ci a cuiva din Centrala, de ce nu un prieten care vrea sa musamalizeze situatia jenanta in care se gaseste diplomatul strain

Sursa: cancan.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img