marți, 19 martie, 2024

DEZASTRU TOTAL pentru Gigi Becali: Armata anunta ca FCSB va avea INTERZIS pe noul stadion din Ghencea

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, a anunțat, joi, că stadionul din Ghencea se construiește pentru a fi folosit de către Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, nu de către FCSB, echipa patronată de George Becali.

"Din informațiile pe care le dețin în acest moment, în ultimele două mandate, nu au existat o astfel de decizie (ca pe stadionul din Steaua să joace FCSB -n.r.), stadionul se face pentru clubul sportiv al Armatei, știți în 2020 -2021 acest stadion va fi gata, termene care se vor respecta, nu vor fi gata în întregime, pentru că au apărut și astfel de informație în zona media, dar stadionul va fi funcțional, tribunele vor fi funcționale, probabil nu toate gherourile și tot ce înseamnă amenajările acestui stadion. Nu, se face pentru secția de fotbal a clubului sportiv al Armatei", a declarat Gabriel Leș, la ProSport Live.

Ministrul Apărării a catalogat drept legende informațiile potrivit cărora juristul CSA Steaua, Florin Talpan, ar fi împiedicat să se prezinte la termenele de judecată din instanță.

"Nu s-a pus problema niciodată de acest lucru (ca jurișii CSA Steaua să fie împiedicați să meargă în instanțe -n.r.). Un jurist când merge în instanță de la o instituție merge cu mandat care trebuie să fie semnat de șeful său ierarhic superior, merge cu susținerea instituției de care ține plata unor timbre, toate aceste chestii de instanțe de judecată, nu se pune problema ca noi să ne dorim altceva. Nu, nu s-a pus niciodată problema. Nu există o astfel de discuție și vreau să fim foarte clari în această privință. Juristul clubului, juriștii instituției, MApN are zeci de procese pe diferite chestiuni, juristul instituției apără instituția respectivă, respectiv merge cu un mandat semnat întotdeauna de șeful său. Nu cred că există vreo absență în instanță la vreun termen pentru că nu a avut vreun mandat. Știu că s-a făcut și un control de către corpul de control al ministrului pe aceste teme, nu există așa ceva. Sunt foarte multe zvonuri și foarte multe legende, multe informații apărute pe "radioșanțu", a mai declarat Gabriel Leș, la ProSport Live.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img