vineri, 29 martie, 2024

Dezvaluirea care ARUNCA-N AER cazul fetitei tarate pe jos de procuror! Sorina Matei a gasit conexiuni cu USR-PLUS

Distribuie:

Publicat:

Jurnalista Sorina Matei a făcut o serie de conexiuni incredibile în cazul Sorinei Lucan, fetița de 8 ani târâtă pe jos de procurorul Maria Pițurcă, în Baia de Aramă.

Matei a descoperit o adevărată rețea în cazul adopției Sorinei. Roxana Săcărin, cumnata lui Gabriel Săcărin – tatăl adoptiv al Sorinei, este „foundraiser” la o fundație din SUA, care a finanțat ONG-ul lui Vlad Voiculescu, Magic Camp. Vlad Voiculescu este un cunoscut membru USR, fost ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș.

Totodată, actualul avocat al familiei Săcărin, Claudia Postelnicescu, face parte din USR.

Ulterior, Sorina Matei a revenit cu încă o postare:

„Vă mai aduceţi aminte când aseară am difuzat cum doamna Cuceu (dând şi fratele la telefon, pe Marcel) a început să mă ameninţe doar pentru că am întrebat ceva extrem de simplu, având în vedere că participarea era pe site, public: de când doamna Roxana Sacarin, cumnata domnului Săcărin, activează în organizaţia de caritate Sf Parascheva din Chicago pe care doamna Cuceu o conduce?

(Doamna Sacarin Roxana fiind foundraiser pe New York la fundaţia doamnei Cuceu (în care sunt şi micuţii Sacarin, unde apare în poze şi Gabriel Săcărin) care în parteneriat cu BOR se ocupă de copii orfani în România şi strângere de fonduri inclusiv pentru proceduri medicale, aşa cum scrie în documentele IRS)

Ei bine, io v-am spus că românii din America sunt extraordinari. Iată ce tocmai a decoperit un român din străinătate. Informaţii verificate.

1. Roxana şi Cristinel Săcărin (fratele şi cumnata domnului Săcărin, anesteziştii din cartierul mai de lux din Long Island) sunt chiar naşii de botez ai copilului domnului Marcel Cuceu, cel care mi-a fost dat la telefon de sora care ulterior ameninţa.
Link: https://www.bulletinbuilder.org/assumption-danbu…/…/20161211

2. Doamna Săcărin Roxana, cumnata anestezistă, este şi donator important la alte organizaţii din SUA tot cu copiii (Eastern Lighthouseis a non-profit based in Cincinnati, OH), nu numai “foundraiser” în Parascheva.
Link: http://www.easternlighthouse.org/thanks-for-your-donations/

3. Iar domnul Cristinel Săcărin, cumnatul anestezist, este Președinte al Consiliului Parohial la St. Nicholas Romanian Orthodox Church, Woodside, NY din The Romanian Orthodox Metropolia of the United States of America.
Link: https://www.mitropolia.us/…/310-st-nicholas-romanian-orthod…

Şi mai sunt de verificat informaţii absolut halucinante. Cred că devin deja evidente unele lucruri. Io v-am spus mai devreme că românii din SUA sunt extraordinari, drept pentru care le #mulţumesc.

#HandsOffTheLittleGirlSorina
#DigDeepAfterTheTruth”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img