miercuri, 17 aprilie, 2024

DEZVALUIRI CUTREMURATOARE despre Calin Popescu Tariceanu: ‘Are relatii cu serviciile secrete din Ungaria, il sperie PUSCARIA, face afaceri cu maghiarii’

Distribuie:

Publicat:

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, consideră că "Alianţa Vestului" s-a constituit pentru a realiza proiecte concrete de colaborare, dar şi ca reacţie la "incapacitatea şi impotenţa actualei conduceri a PNL", iar "aşa-numitele comentarii secesioniste, separatiste sunt clare exagerări".

Liderul ALDE primește o contră violentă din partea lui Alexandru Cumpănașu, președinte CNMR, pe această temă a ”Alianței Vestului”. Cumpănașu spune că, de fapt, președintele ALDE e speriat de pușcărie. În plus, el face dezvăluiri și despre relațiile de afaceri pe care Tăriceanu le are cu maghiari, dar și legăturile cu serviciile secrete din Budapesta.

"Pe domnul Tariceanu il sperie doar puscaria eventual. Cum ar putea sa-l sperie miscari secesioniste, separatiste cand Domnisa Sa este unul din principalii agenti de influenta ai Budapeste in Romania?!. Intr-un joc penibil incearca sa-i ademeneasca pe unii primari PNL cu aordarea aceasta poate poate se leapada de Orban…deh, politica de 3 lei de pe Dambovita.

Pe domnul Tariceanu nu-l sperie nici amicii sai de afaceri maghiari, nici serviciile secrete maghiare pe care le cunoaste foarte bine. Apropo cand l-ati vazut pe Tariceanu purtand un tricolor? Eu…niciodata. L-am vazut in schimb alaturi de prieteni estici ai Romaniei si de prietenii de la vestul Romaniei ai esticilor!!!

Orice este o exagerare cat timp nu este fundul domniei sale la bataie si mai este si loc de ceva parveniti sa-i tina scaunul. Vad ca se ingroasa povestea asta. Alianta asta a Vestului nu este niciun ITI ca-i gaseau o denumire mai aproape de fonduri. Este o bula politica menita sa suga electoral nemultumirea ardelenilor fata de managementul de la Bucuresti (pe buna dreptate, doar ca 3 din cei 4 primari au guvernat Bucurestiul) fara a se gandi vreo secunda la implicatiile pe termen scurt, mediu si lung asupra viitorului Romaniei sfasiata de agresivitarea cu care actioneaza serviciile secrete nepeietene noua dar prietene lui Tariceanu.

Si daca mai insista tovarasul Tariceanu si amicul sau Melescanu sa le numeasca exagerari poate veti afla de ce ii coafeaza pe cei doi toata conjunctura asta", e mesajul lui Alexandru Cumpănașu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img