vineri, 19 aprilie, 2024

Dezvaluiri cutremuratoare in cazul ieseanului ucis in Anglia! Trei englezi l-au lovit cu brutalitate

Distribuie:

Publicat:

Un britanic de 19 ani, acuzata ca l-a ucis, impreuna cu alte doua persoane, pe romanul Razvan Sirbu, 21 de ani, a dezvaluit in timpul procesului ca luase cocaina cu putin timp inainte de fapta.

Alex Macdonald a negat ca el si ceilalti doi acuzati, Charlie White si Jimmy Buckley, au intentionat sa-l jefuiasca pe Razvan Sirbu, un roman fara adapost care locuia intr-un cort, intr-o padure de langa Maidstone, in primavara acestui an, relateaza BBC.

Buckley, in varsta de 20 de ani, a fost considerat incapabil din punct de vedere medical pentru a raspunde acuzatiilor.

Macdonald, din Regency Place, Maidstone, a declarat ca el si ceilalti doi inculpati au iesit in acea zi, cu intentia de a fura, dar nu stiau despre cortul lui Sirbu.

In fata instantei a spus ca luase cocaina inainte de incident, dar asta nu l-a facut violent si ca nu l-a lovit pe pe roman cu o bucata de lemn ”cat de tare a putut”.
Intrebat de procuror daca si-a dat seama ca omul era ranit, Macdonald a raspuns ca da, deoarece victima se tinea cu mana dezona lovita. De asemenea, el a negat ca motivul atacului a fost acela ca ”nu ii plac strainii”. Macdonald a mai spus ca ei nu au facut decat ”sa se apere”, nu sa atace.

El a mai afirmat ca l-a lovit pe Sirbu dupa ce prietenul lui, White, l-a lovit pe acesta cu un satar si a adaugat ca nu l-a vazut pe Buckley sa fi folosit o arma.

Englezul acuzat a mai avut acuzatii de violenta, jaf, lovire, amenintare cu injunghierea si doua atacuri asupra unor ofiteri de politie.

Procesul se reia dupa 2 ianuarie.

Sursa: BBC

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img