sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dezvaluiri despre Sara, una dintre fetele care au sfarsit in teribilul accident de langa Jibou

Distribuie:

Publicat:

Joi, un accident teribil a curmat viata a patru din cele cinci tinere care se intorceau spre casa de la festivitatea de absolvire a facultatii.

Prorectorul coordonator al Centrului Universitar Nord Baia Mare al UTCN, Petrica Pop Sitar, a declarat ca una dintre cele patru tinere decedate in accidentul de la Jibou, Sara, era sefa de promotie si participase, joi, alaturi de colegele sale la festivitatea de absolvire a UTCN de la Cluj-Napoca.

"Am arborat steagul negru, suntem inca ravasiti de acest tragic eveniment. Vor fi tinute momente de reculegere la toate cursurile Facultatii de Stiinte din cadrul Centrului Universitar Nord Baia Mare al UTCN, de unde provin studentele decedate. Saptamana viitoare va avea loc cursul festiv al absolventilor Facultatii de Stiinte, si acolo va fi tinut un moment de reculegere. Cele patru tinere decedate au fost studente al Facultatii de Stiinte, iar una dintre acestea, Sara Pop, era sefa de promotie, si primise o distinctie speciala. Toate cele cinci studente implicate in accident, una fiind ranita, participasera, joi, la festivitatea de absolvire organizata de UTCN la Cluj-Napoca", a mai spus prorectorul Petrica Pop Sitar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img