joi, 25 aprilie, 2024

DEZVALUIRI INCENDIARE! Statul paralel a preluat deja puterea in Romania! Cand a fost mai rau: pe timpul NKVD sau a CIA?

Distribuie:

Publicat:

Romani, nu va mai lasati manipulati. Deciziile importante nu se iau in Romania, ci in strainatate. Din pacate, in ultimii zece ani, statul paralel a preluat deja puterea in Romania. In mandatul lui Traian Basescu s-a desavarsit ceea ce parea greu de crezut in momentul in care mii de romani au murit la Revolutie: preluarea puterii in tara de catre o structura paralela. 
 

Elena Udrea a declarat joi, in cadrul audierii sale in comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, ca ea este convinsa ca in acest moment in lume se confrunta doua forte: George Soros si cei care i se opun acestuia, adaugand ca asa-zisul stat paralel a fost creat in Romania cu ajutorul CIA. Despre Elena Udrea se pot spune foarte multe, este foarte usor contestabila, dar nimeni nu poate afirma despre ea ca nu stie ce vorbeste. Ani de zile a fost la varful piramidei, langa Traian Basescu, acolo unde se luau deciziile cele mai importante, si tocmai de aceea are cele mai bune informatii. Fostul presedinte al Romaniei stie si el foarte bine ca statul este condus acum din alata parte decat de la Cotroceni sau de la Guvern, dar din cauza statutului sau nu poate spune mai multe. Mai mult decat atat, el a fost si protejat pana acum de americani si de aceea nu a ajuns inca in spatele gratiilor.

 

Cand privesti ce se intampla acum in tara, te gandesti, oare cine a fost mai rau, NKVD-ul sau binomul SRI-DNA de acum, sprijinit puternic din America de CIA? Oare cand a fost mai rau in Romania? Pe timpul serviciilor secrete rusesti, cand erai ridicat noaptea de acasa si impuscat sau acum, cand un procuror are puterea sa te arunce in puscarie, sa zaci nevinovat ani de zile?

 

 

Si totusi de ce se complace Romania intr-o situatie in care deciziile importante se iau in alta parte? De ce atce presedintele Klaus Iohannis, cand ar trebui sa demaste tot acest stat paralel creat in ultimii zece ani in Romania? Poate pentru ca si el este un prizonier al statului paralel, poate pentru ca si el are dosare in lucru la DNA si oricand se poate trezi ca sotia lui este trimisa in judecata pentru contractele oneroase pe care le-a incheiat cand a cumparat mai multe case nationalizate, din Sibiu.
”Eu sunt adepta teoriei conform careia in lume, in momentul acesta, se lupta doua forte: Soros si cei din jurul lui si cei care se opun acestuia si care sunt destul de putini. N-am crezut si, pana nu de curand, eram dintre cei care spuneau: nici intr-un caz, in Romania nu exista decat statul nostru paralel intern pe care l-a construit Coldea. Am avut o parere, totusi, exagerat de buna despre el, nu ca n-ar fi fost un om care ar fi reusit sa puna in practica un plan complex si chiar diabolic, dar nu a fost creatia lui”, le-a spus Elena Udrea parlamentarilor din comisia de ancheta. Ea a spus ca asa-zisul stat paralel din Romania a fost implementat de catre fostii sefi ai SRI – George Maior si Florian Coldea – cu ajutorul CIA.

Vezi si: Cadoul lui George Soros pentru Traian Basescu. Povestea unui "bulldog" scolit la Bruxelles pentru a napusti pe dusmanii fostului presedinte

”Cred ca are legatura cu ce vedem ca se intampla acum in America si este un plan care, in ceea ce ne priveste pe noi, a fost influentat si implementat cu ajutorul partenerilor din CIA ai conducerii SRI, relatiilor pe care le aveau domnul Coldea, domnul Maior in Statele Unite. A fost un plan care in Romania a functionat, care s-a incercat a fi impus si in alte tari. A mai prins si in alta parte dar la noi cel putin este de mare succes, probabil avand in vedere modelul nostru cultural si comportamental”, a mai spus Udrea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img