joi, 25 aprilie, 2024

Dezvaluirile SOCANTE ale unui bucatar din Iasi! “Se folosesc substante cancerigene, eu nu as manca asta!”. Multe restaurante folosesc aceasta metoda – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 Pline de E-uri, conservanti, coloranti si doar cateva legume maruntite, aceste produse nu aduc niciun aport nutritional • Pe langa acest aspect deloc de trecut cu vederea, specialistii sustin ca, prin utilizarea lor in mancare, esti predispus unor afectiuni ca epilepsia, diferite tipuri de cancer si un risc crescut de obezitate • Folosite un timp indelungat, pot distruge chiar si sistemul nervos

Te-ai intrebat vreodata de ce mancarea din unele restaurante este atat de gustoasa? Cum e posibil ca, desi folosesti aceleasi ingrediente trecute pe meniu, acasa mancarea nu are acelasi gust? Raspunsul, confirmat de bucatari ieseni, este ca se folosesc potentatori de gust, daunatorii sanatatii. La plic sau la borcane, produsele de tip Knorr, Delikat si Vegeta reprezinta o sursa sigura de imbolnavire.

Daca ai fost bine informat si te-ai convins ca aceste produse cancerigene nu isi mai au locul in bucataria ta, probabil ai observat gustul deosebit din unele restaurante din Iasi. Ei bine, aceste restaurante folosesc din abundenta produse potentatoare de gust de tipul celor mentionate anterior. Knorr, Delikat sau Vegeta, nelipsite din bucatariile romanilor, sunt produse foarte dezechilibrate nutritional, principalul ingredient fiind sarea. Pentru a masca acest aspect, producatorii au adaugat legume deshidratate si potentatori de aroma. Pline de E-uri, conservanti, coloranti si doar cateva legume maruntite, aceste produse nu aduc niciun aport nutritional.

Pe langa acest aspect deloc de trecut cu vederea, specialistii sustin ca, prin utilizarea lor in mancare, esti predispus unor afectiuni ca epilepsia, diferite tipuri de cancer si un risc crescut de obezitate. Folosit un timp indelungat, poate distruge chiar si sistemul nervos.

continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img