marți, 19 martie, 2024

Dialogul HALUCINANT de la priveghiul Madalinei Manole! “Nu este ea de vina. Nu este Mada de vina! O sa se afle in curand!”

Distribuie:

Publicat:

Moartea Madalinei Manole, survenita pe 14 iulie 2010, a generat o multime de necunoscute.

Madalina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar in ziua in care implinea 43 de ani, socand intreaga opinie publica. In urma ei au ramas sotul Petru Mircea si fiul lor, dar si o multime de intrebari, nu putini fiind aceia care considera ca artista nu si-a pus capat zilelor, ci a fost omorata.

Gaz pe foc in sprijinul acestui scenariu a turnat cantareata Carmen Radulescu, buna prietena cu disparuta, care a dezvaluit in direct la tv un dialog halucinant pe care l-ar fi avut cu Petru Mircea chiar la priveghiul Madalinei.

“Am pus mana pe manutele ei si am spus ‘Pentru ce, Mada, ai facut acest gest? Pentru ce, draga mea?’ Petre, in momentul in care m-a vazut, a spus in lacrimi ‘Uite, Mada, cine a venit sa te vada!’. Eu am continuat si am spus ‘Draga mea, de ce ai facut acest gest?’. La care Petre s-a uitat inspre mine si a spus ‘Dar nu este ea de vina, Carmen. Nu este Mada de vina’. Eu am intors capul spre el si l-am intrebat: ‘Stai putin ca nu inteleg. Fa-ma sa inteleg! De ce spui asta?’.”Dar nu este ea de vina!” Dar cine? “O sa se afle, o sa se afle in curand”. “Nu am insistat. in aceste momente nu poti sa iei omul la intrebari si sa-ti spuna ce vrei sa auzi”, a povestit socata Carmen Radulescu, potrivit wowbiz.ro.

In replica, intrebat de presa despre declaratiile lui Carmen Radulescu, Petru Mircea s-a marginit sa le catalogheze drept “pure inventii”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img