joi, 28 martie, 2024

Dica si-a criticat in premiera jucatorii: “Asa suntem noi, romanii. Unii nu merita sa joace aici”

Distribuie:

Publicat:

Nicolae Dica, tehnicianul FCSB-ului, a comentat infrangerea suferita de echipa sa in fata lui Lugano, 1-2, si isi reproseaza ca nu a reusit sa-i motiveze pe jucatori sa reuseasca sa-si mentina prima pozitie in grupa. Totodata, Dica le-a reprosat unora dintre jucatori ca nu au profitat de una dintre ultimele sanse de a ramane la echipa ros-albastra. 

"E o seara trista, nu am stiut sa profitam de ceea ce am facut bun pana acum. Am facut un joc foarte slab, nu ma asteptam. Asa suntem noi, romanii, ne multumim cu putin si nu vrem sa facem mai mult. Nu am reusit sa-i fac pe jucatori sa inteleaga ca trebuie sa terminam pe primul loc. Le-am spus jucatorilor asta, dar nu au inteles. E vina mea, nu am reusit sa-i capacitez suficient.

Mereu am fost sub presiune de cand am venit la aceasta echipa, ma asteptam la acest lucru. Stiu foarte bine valoarea jucatorilor, dar nu vreau sa spun acum mai multe despre cine are sau nu valoare de a juca aici. 

Unii dintre jucatori nu au reusit sa demonstreze ca merita sa evolueze pentru FCSB. Era o sansa de a ramane in continuare la echipa, din pacate, in ultimele jocuri, unii nu au dat randamentul pe care il asteptam. L-am scos pe Amorim inainte de pauza, l-am introdus pe Bizon pentru a reusi sa ducem mai multe mingi in fata. 

Putem face fata din trei in trei zile. Pana acum, am facut jocuri bune, am reusit sa castigam, dar au fost si meciuri in care arbitrii nu ne-au lasat sa ne impunem. Nu vreau sa comentez mai multe", a declarat Nicolae Dica, la Pro X. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img