joi, 28 martie, 2024

Dida Dragan ii face praf pe toti barbatii din viata ei sentimentala: „Am ales pe cine nu trebuia. Nu m-a ales nimeni pentru femeia care sunt. Au fost cu totul alte considerente”

Distribuie:

Publicat:

Cantareata Dida Dragan s-a aratat dezamagita de barbatii din viata ei.

Dida Dragan a fost maritata de doua ori, cu compozitorul si prezentatorul tv Petre Magdin si cu chitaristul Florin Ochescu, de la Iris. „Eu am avut o legatura sentimentala prin ’79 cu Dida Dragan, care era proaspat divortata si cu care am ramas si am facut un copil in 1983 (…) Ea ramasese descoperita in sensul ca repertoriul ei se limita in acea perioada la piesele lui Petre Magdin, fostul ei sot!”, a dezvaluit Ochescu intr-un interviu.

Dida Dragan nu a vorbit niciodata despre idilele sale, dar a marturisit ca a fost dezamagita de barbatii din viata ei. „Atunci sa vorbim despre asta. Despre dragoste. Despre barbatii din viata ta”, a provocat-o un reporter de la Jurnalul national. „Nuuu!”, a raspuns Dida. „Cum nu?”, a continuat ziaristul.

„Nu, nu hotarat!”, a replicat cantareata. “De ce nu? Am ajuns la o varsta cand putem vedea lucrurile altfel, clar, linistit si cu umor.”, a argumentat reporterul. „Care umor? Nu am ce zice! Am ales pe cine nu trebuia. Nu m-a ales nimeni pentru femeia care sunt. Au fost cu totul alte considerente”, a dezvaluit Dida Dragan.

„N-ai fost niciodata indragostita nebuneste?”, a fost chestionata Dida. „O singura data. Indragostita cu adevarat. Atunci am inteles ce inseamna cum e sa-ti fuga pamantul de sub picioare, sa nu mai stii cum te cheama, sa-ti bata inima ca un fluture…”, a incheiat celebra cantareata.

Surpriza! Florin Piersic nu va petrece Craciunul cu fiul sau! Ce decizie a luat baiatul lui pentru perioada Sarbatorilor de Iarna

Florin Piersic va ramane la Cluj in perioada Sarbatorilor de Iarna si nu va bate drumul la Bucuresti, pentru a fi alaturi de fiul sau! Anul acesta, marele actor are o serie de spectacole pe care trebuie sa le onoreze si ar fi greu sa zboare pentru o zi in Capitala!

La randul sau, si Florin Piersic jr va urca pe scena in cea de a doua zi de Craciun! El va juca la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti, in productia sa „Freak Show”, o adevarata demonstratie de talent actoricesc si regizoral.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img