vineri, 29 martie, 2024

Dieta cu boabe de orez crude, o maniera ideala de slabit

Distribuie:

Publicat:

Ce se va intampla pe parcursul dietei cu boabe de orez crude? Vei reusi sa elimini kilogramele nedorite fara sa urmezi un plan de alimentatie strict si fara sa te implici in activitati fizice intense. Dieta cu boabe de orez crude este mai simpla decat iti inchipui. Tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura de efectele incredibile ale acestui regim este sa inghiti in fiecare dimineata, pe stomacul gol (neaparat!), boabe de orez crude. Dar nu oricum, ci dupa regulile urmatoare:

In prima zi, inghite un bob de orez, doua boabe in cea de-a doua zi, trei boabe in cea de-a treia zi si tot asa pana cand ajungi la 30 de boabe de orez. Cura de slabire nu se incheie aici, pentru ca esti de abia la jumatate. Ce urmeaza? Dupa ce ajungi la cele 30 de boabe de orez crude, continua dieta pana ajungi din nou la un singur bob. Cu alte cuvinte, vei consuma cu fiecare zi care trece cu un bob in minus.

Legat de alimentatia pe care o poti avea in aceasta perioada, afla ca nu vei renunta la prea multe dintre placerile tale culinare. Insa trebuie sa respecti cateva principii, dupa cum urmeaza:

Incearca sa consumi mai putina paine;

Evita dulciurile;

Ai grija la cantitatea de sare pe care o adaugi in preparate;

Consuma alcool cu moderatie, doar la ocazii speciale.

Boabele de orez crude iti vor oferi senzatie de satietate intreaga zi, astfel ca nu vei mai simti nevoia sa mananci mult la urmatoarele mese principale. In plus, apetitul pentru dulciuri nu iti va mai da batai de cap. Singura activitate fizica pe care ti-o va impune dieta cu boabe de orez crude este plimbarea zilnica pe care trebuie sa o faci pe jos, in jur de 20 – 30 de minute, in ritm alert. Bineinteles, daca esti o iubitoare a sportului, nu ar trebui sa renunti la antrenamentele pe care le efectuezi, ci sa le completezi cu aceasta regula.

Inainte de a consuma boabele de orez crude, spala-le bine cu apa rece. Rezultat: In functie de metabolismul tau, vei reusi sa slabesti in jur de 10 – 14 kilograme pe parcursul celor 60 de zile.

In ceea ce priveste dieta cu boabe de orez crude, exista si cateva contraindicatii de care este bine sa tii cont pe parcursul celor doua luni. Daca ai uitat sa iei boabele de orez intr-o zi, intrerupe procedura si asteapta 30 de zile inainte de a o relua, altfel rezultatele vor fi compromise. Nu are sens sa trisezi! Totodata, trebuie sa stii ca aceasta cura de slabire nu se tine mai mult de doua ori pe an. Si nici nu este recomandata persoanelor care sufera de boli cronice. Mai mult de atat, daca ai sensibilitate digestiva, renunta la dieta de la primele simptome care iti indica faptul ca organismul tau nu raspunde in mod pozitiv.

sursa: andreearaicu.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img