joi, 25 aprilie, 2024

Dieta cu care poti slabi 4-5 kilograme intr-o saptamana

Distribuie:

Publicat:

Dieta cu patrunjel promite rezultate spectaculoase: slabesti 4-5 kilograme intr-o saptamana. Iata cum il poti consuma: 

Salata de patrunjel

Contribuie la reducerea greutatii corporale in mod sanatos, adica fara a pune in pericol echilibrul de vitamine din organism.

Ai nevoie de frunzele si coditele fragede de la sase legaturi. Totul se toaca marunt. Se adauga o cantitate egala de frunze de menta marnuntite, o lingura de grau pisat si inmuiat in apa timp de 30 de minute, o rosie mai mare taiata cubulete si zeama de o lamaie. 

Aceasta salata se mananca pe tot parcursul zilei, de cate ori senzatia de foame va da tarcoale. Se mai poate, de asemenea, consuma: 

– la micul dejun o ceasca de cafea neagra sau un fruct (portocala, banana, grapefruit, capsuni sau mar); 

– la pranz un piept de pui fiert sau la gratar, dupa preferene, un mar sau o para; 

– iar masa de seara poate fi imbogatita cu un ou fier, un morcov ras si un un mar. 

Regimul trebuie urmat timp de o saptamana pentru a slabi 4-5 kilograme. Se beau cel putin 2 litri de lichide (apa, ceai neindulcit). Se recomanda evitarea sucurilor. cele mai cunoscute ingrediente alimentare, este folosit, de multe ori ca ornament, ignorandu-se beneficiile acestei plante pentru sanatate.

Ceaiul de patrunjel pentru slabit

Cum se consuma:

Ceaiul de patrunjel, cunoscut si ca apa de patrunjel, este un supliment ideal in dieta dvs. pentru a pierde in greutate. Datorita capacitatii sale de a elimina toxinele, organismul va scapa de compusii in plus din organism.

Cu toate acestea, amintiti-va ca pentru a pierde in greutate trebuie sa urmati o dieta echilibrata si un exercitiu de rutina in fiecare zi, astfel, patrunjelul va fi un ajutor de accelerare a metabolismului. Prin simplul consum al ceaiului, asociat cu carbohidrati si alimente hipercalorice, ceaiul de patrunjel nu face minuni! 

Dupa cum puteti vedea, pregatirea acestei retete este foarte usoara, va dura doar cateva minute. in primul rand, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:  250 ml de apa, 1 lingurita de frunze de patrunjel, jumatate de lamaie,

Mod de preparare:

Puneti apa la fierbere. Cand se fierbe, adaugati patrunjelul si asteptati 2 minune. Opriti focul. Lasati infuzia timp de 10 minute. inlaturati frunzele si consumati. Se bea cate un pahar inaintea fiecarei mese principale. Adaugati cateva picaturi de lamaie sau miere.

Atentie! Patrunjelul devine periculos pentru organism atunci cand se consuma in exces. in mod special, sucul poate afecta sistemul nervos. sursa: clickpentrufemei.ro

A.N.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img