vineri, 19 aprilie, 2024

Dieta cu iaurt si cereale, cea mai rapida metoda de slabit! Dai jos cinci kilograme, in sapte zile

Distribuie:

Publicat:

Gandul iti zboara la vacanta si vrei sa ai un trup perfect sculptat? Ei bine, nu mai rata nicio clipa. Urmeaza cu incredere dieta cu iaurt si cereale, ce te va ajuta sa topesti rapid cel putin cinci kilograme si, in plus, nu va fi nevoie sa te infometezi.

Dieta cu iaurt si cereale este o modalitate simpla si eficienta de a scapa de kilogramele in plus, mai ales ca cerealele au numeroase beneficii pentru sanatate, acestea fiind bogate in fibre si responsabile de prevenirea infectiilor bacteriene ori a virozelor respiratorii. Cerealele ajuta, de asemenea, la prevenirea efectelor nocive date de radicalii liberi si regleaza nivelul de zahar din sange, fiind responsabile de prevenirea diabetului.

Vezi si: Dieta cu pepene rosu! Slabeste cinci kilograme, in doar sapte zile si vei avea un trup de invidiat

Cerealele sunt satioase si ajuta la reducerea apetitului, in timp ce continutul bogat de fibre ajuta la mentinerea unui tranzit intestinal sanatos. 
Dieta cu iaurt si cereale poate fi urmata usor, intrucat pe langa cele doua ingrediente poti adauga si bucati de fructe, nuci, migdale sau scortisoara. Aceasta dieta presupune ca doua mese pe zi, de preferat micul dejun si pranzul, sa fie alcatuite din aceste ingrediente. 

Seara, in schimb, poti consuma alimente usoare, precum legume pregatite la abur, carne de peste ori pui. 
Evident, pentru ca efectele sa se vada rapid este bine sa consumi cel putin doi litri de apa pe zi si sa faci miscare cel putin 30 de minute pe zi. Nu trebuie sa mergi la sala, ci doar sa te plimbi, sa depui efort. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img