vineri, 26 aprilie, 2024

Dieta cu patrunjel: cum slabesti trei kilograme, in doar sapte zile

Distribuie:

Publicat:

Daca vrei sa slabesti rapid urmeaza dieta cu patrunjel, ce te va ajuta sa dai jos trei kilograme, in sapte zile. Pentru ca efectele sa fie maxime si sa reusesti sa dai jos kilogramele dorite trebuie sa foosesti patrunjel romanesc, cumparat de la tarani, deoarece este mai bogat in substante nutritive. 

Asadar, ca sa slabesti trei kilograme, in doar sapte zile urmeaza dieta cu patrunjel, in timpul careia trebuie sa mananci o salata de patrunjel verde, pe care o poti prepara din sase legaturi de patrunjel verde tocat marunt si aceeasi cantitate de menta proaspata. Adauga si o lingura de grau zdrobit tinut la inmuiat 30 de minute, precum si o rosie mare taiata sub forma de cuburi si zeama obtinuta dintr-o jumatate de lamaie. In timpul dietei cu patrunjel, consuma aceasta salata ori de cate ori iti este foame, pe parcursul zilei, iar in rest tine cont de acest regim:

– mic dejun – o ceasca de cafea neagra si un fruct, precum portocala, banana, grapefruit, capsuni ori mar
– pranz – piept de pui la gratar ori fiert, un mar sau o para
– seara – un ou fiert, un morcov mare crud si un mar.

Tine acest regim cel putin o saptamana si vei topi pana la trei kilograme. Este indicat sa consumi cel putin trei litri de apa ori ceaiuri, fara zahar. Nu sunt recomandate sucurile de niciun fel. sursa: clickpentrufemei.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img