vineri, 19 aprilie, 2024

Dieta cu tarate de grau: secretul kilogramelor pierdute ca prin farmec

Distribuie:

Publicat:

Se spune ca poti slabi usor cu dieta cu tarate de grau, iar cele care au pierdut kilograme suficiente urmand aceasta dieta pot depune oricand marturie de eficacitatea ei. Doar ca nu prea s-a stiut cate zile se tine, care e graficul, cum se prepara si in ce amestecuri. Avantaje iti ofera cele mai pretioase informatii despre celebra dieta cu tarate de grau:

Se stie deja ca taratele din grau sunt foarte satioase si taie foamea.

Intr-o prima faza, pulberea de tarate se administreaza zilnic, inainte de masa, cate doua lingurite de cinci ori pe zi, vreme de doua saptamani. Taratele au rol sa usureze digestia.

Praful de tarate se poate adauga in ceaiuri, in supe, dar temperatura acestora nu trebuie sa depaseasca 30 de grade, pentru a nu distruge vitaminele.

Dupa 15 zile, daca doresti sa slabesti mai repede, continua cura inaintea fiecarei mesei, dupa care bea o cana de ceai verde sau de apa calda. Astfel, se dilueaza sucurile gastrice si dispare senzatia de foame. In acelasi timp, pentru a completa doza de calciu, care lipseste din tarate, se recomanda cate doua-trei portii de iaurt.

In fiecare saptamana, alege o zi cand consumi numai fructe si legume crude, pentru a completa necesarul de nutrienti. In acest caz, banana trebuie sa tina loc de aperitiv. Dupa cina, in mod obligatoriu, se beau cate doua ceaiuri fierbinti: de tei, de soc sau de ceai verde, care ajuta la arderea caloriilor. Dieta trebuie continuata timp de 30 de zile, iar rezultatele nu se lasa asteptate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img