sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Dieta cu ton. Dureaza trei zile si te ajuta sa slabesti in jur de trei kilograme

Distribuie:

Publicat:

Dieta cu ton e sanatoasa, potrivit makeyourlifehealthier.com, mai ales daca, pe langa ce mananci, ai grija sa consumi cel putin 2.5 litri de apa zilnic. 
Ziua 1
La micul dejun ai voie sa bei o cana de cafea sau ceai, ½ de grepfrut ori suc de fructe si o felie de paine prajita cu unt de arahide. La pranz, ai voie sa mananci 100 – 150 de grame de salata de ton cu rucola, castraveti, rosii, o lingura de porumb fiert si o cana de cafea sau ceai. Masa de seara consta in 100 de grame de friptura de vita, 200 de grame de fasole verde la aburi, 200 de grame de morcovi rasi cu cateva picaturi de lamaie, 100 de grame de budinca de vanilie, un mar mediu si o cana de ceai.

Ziua 2
In a doua zi, la micul dejun ai voie sa mananci o cana de cafea sau ceai, un ou fiert tare si o banana. La pranz, mananca 200 de grame de ton, 5 biscuiti si o cana de cafea sau ceai. Seara, 200 de grame de piept de pui la gratar, 100 de grame de spaghete fierte, 200 de grame de broccoli fiert, o banana, 100 de grame de budinca de vanilie si o cana de ceai.

Ziua 3
In ultima zi, ai voie sa mananci dimineata 5 biscuiti, 30 de grame de branza, un mar si o cana de cafea sau ceai. Pe masa de pranz ai voie sa ai un ou fiert tare, o felie de paine prajita si o cana de ceai sau cafea. Cina consta in 200 de grame de ton, 100 de grame de spaghete, 100 de grame de conopida, o para mica, 100 de grame de budinca de vanilie si o cana de ceai. Daca tii dieta cu ton, ultima masa a zilei trebuie sa fie la ora 18:00, iar in timpul zilei, este indicat sa faci o plimbare de 30 de minute, noteaza libertatea.ro. Daca iei pastile, inlocuieste grepfrutul cu portocale.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img