vineri, 19 aprilie, 2024

Dieta lui Marilyn Monroe. Care era secretul uneia dintre cele mai sexy femei din lume

Distribuie:

Publicat:

Dieta lui Marilyn Monroe. Se fac 57 de ani de la moartea ei, dar cea mai sexy blondă din istoria Hollywood-ului, a fascinat generații întregi cu silueta ei de invidiat și cu talia ei de viespe. Însă puțină lume știe că actrița făcea eforturi uriașe pentru a-și menține formele perfecte, ce au făcut-o celebră. De-a lungul timpului, la o înălțime de 1,65 metri, greutatea lui Marilyn a oscilat între 53 și 63 de kilograme. Actrița a decis să țină o dietă controversată. Mai mult, potrivit unor biografii ale actriței, Marilyn iubea să-și facă singură cumpărăturile și să-și gătească sănătos.

Dieta lui Marilyn Monroe

Marilyn purta la haine mărimea 36 și avea grijă ca vitaminele și proteinele să nu îi lipsească de la masă. Actrița a povestit că în fiecare zi, înainte de dușul de dimineață, își punea un pahar de lapte la încălzit, pe care îl amesteca ulterior cu două ouă crude și o vitamină energizantă, spunând că acesta este secretul ei.

„Înainte să fac dușul de dimineață, îmi încălzesc o cană de lapte pe plita încinsă pe care o țin în camera de hotel. După ce s-a încălzit, pun în el două ouă crude, amestec cu furculița și îl beau în timp ce mă îmbrac. Adaug în amestec și o capsulă de multivitamine. Mă îndoiesc că vreun doctor ar putea să prescrie un mic dejun mai hrănitor pentru o femeie care muncește mult și care se grăbește. „, spunea actrița.

Marilyn sărea peste masa de prânz și susținea că după filmări se oprea la un magazin alimentar și își cumpăra carne roșie, vită, ficăței de pui sau costițe de miel, pe care le pregătea ulterior la cuptor. De regulă, garnitura pentru carne era compusă din 4-5 morcovi cruzi.

„Cina mea este una extrem de simplă. În fiecare seară, mă opresc la magazin și îmi iau o friptură de vită, costițe de miel sau ficat, pe care le pregătesc la cuptor. În mod normal, mănânc patru sau cinci morcovi cruzi împreună cu carnea, și asta-i tot. Cred că sunt pe jumătate iepure, nu mă satur niciodată de morcovi . „, declara Marilyn.

Marilyn mărturisește însă că avea chiar și un obicei de a se opri din când în când să mănânce o înghețată delicioasă după orele de actorie de seară.

„Sunt sigură că nu mi-aș fi putut permite acest lux dacă dieta mea nu era una compusă aproape în întregime din proteine. „, recunoștea actrița.

Își începea dimineața cu 10 minute de exerciții fizice

Marilyn susține că dieta ei chiar dădea rezultate. Ea avea o rutină strictă și în ceea ce privește mișcarea. Își începea fiecare dimineață cu o serie de exerciții fizice cu greutăți, care o ajutau să-și mențină corpul tonifiat.

„După ce ma spăl pe dinți în fiecare dimineața, mă spăl pe ochi pentru a mă dezmetici și mă așez pe podea, lânga pat și încep primul exercițiu. E o rutină de sporire a fermității bustului, care constă în ridicarea unor greutăți de 2.5 kilograme de jos, din zona bazinului spre lateral și în sus deasupra capului. Fac exercițiul acesta de 15 ori, mișcările fiind lente. Repet apoi de încă 15 ori, pornind invers, de deasupra capului, spre bazin, într-o mișcare amplă. Apoi, cu mâinile la 45 de grade de la sol, fac cercuri cu greutățile până îmi obosesc mâinile. Nu număr repetările fiindcă nu pot urma un tipar strict. „, a dezvăluit sex-simbolul, precizând că exercițiile care dădeau rezultate.

Dalton Wong, un guru al fitnessului, a declarat că Marilyn arăta senzațional pentru că știa să-și asculte corpul

„Marilyn iubea viața și înghețata. Petrecea mult, dar faptul că făcea 10 minute de exerciții în fiecare zi o ajuta să se mențină în formă. „, a mai spus acesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img