joi, 25 aprilie, 2024

Dieta militara de 3 zile. Ce trebuie sa mananci ca sa slabesti cel putin 10 kilograme

Distribuie:

Publicat:

Aceasta dieta are rezultate uimitoare asupra siluetei tale daca o respecti cu strictete. Asa cum ii spune si denumirea, cura de slabire este una drastica, se intinde pe parcursul a trei zilei si este obligatoriu ca meniul zilnic sa fie intocmai cel recomandat de nutritionisti.

Specialistii in nutritie recomanda pacientilor ca inainte sa urmeze aceasta dieta sa isi faca o serie de analize pentru a fi siguri ca organismul lor este suficient de rezistent unei astfel de “cure de soc”.

Fiecare masa trebuie sa fie la aceeasi ora in toate cele trei zile, indiferent daca apare sau nu senzatia de foame. Singurul lichid pe care poti sa-l consumi este apa, recomandata a fi bauta la temperatura camerei si obligatoriu plata. Poti adauga mancarii sare si piper, dar in cantitati moderate. Dupa cele trei zile de dieta, poti sa mananci normal si, daca metabolismul iti permite, o poti reteta la interval de o luna.

Pont: Rezultatele optime se obtin si daca pe langa dieta faci si ceva miscare.

Meniul celor trei zile de dieta militara

Prima zi:

Mic dejun: o jumatate de grapefruit, o bucata de paine prajita cu doua linguri unt de arahide, cafea sau ceai, noteaza a1.ro.

Pranz: o jumatate de cutie de ton, o bucata de paine prajita, cafea sau ceai.

Cina: 80 de grame de carne de porc slaba sau carne de pui, sare, mazare, jumatate de banana, un mar mic si o cutie de inghetata de vanilie.

A doua zi:

Mic dejun: oua, o jumatate de banana, o bucata de paine prajita.

Pranz: oua fierte si cinci biscuiti sarati.

Cina: doi hot-dog (fara paine), sare, broccoli, 3 morcovi fierti, o jumatate de banana.

A treia zi: 

Mic dejun: cafea sau ceai cu 1 sau 2 linguri de zahar, cinci biscuiti sarati, 25 de grame de branza si un mar mic.

Pranz: ou fiert si o bucata de paine prajita.

Cina: o cutie de ton, o jumatate de banana.

Pont: Consuma cat mai multa apa in aceste trei zile de dieta drastica. Vei ajuta astfel metabolismul sa aiba arderi si mai rapide si, in plus, te vei hidrata corespunzator. Nu bea alte lichide in afara de apa! sursa: clickpentrufemei.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img