marți, 19 martie, 2024

Dieta modelelor Victoria’s Secret: ce beau inainte de micul dejun

Distribuie:

Publicat:

Unul din trainerii agentiei Victoria’s Secret a dezvalui planul alimentar al modelelor. Conform acestuia, unul din alimentele des intalnite in dietele recomandate de nutritionisti este exclus din mesele recomandate fetelor. Stephen Pasterino, unul din trainerii agentiei Victoria’s Secret a vorbit depre planul alimentar pe care il recomanda modelelor inainte de prezentari.

„Eliminarea oricaror alimente care produc inflamatie in corp este esentiala. Cel mai important este sa scadem consumul de sare, oua (desi este unul din alimentele recomandate de nutritionisti in diete) si alimente ambalate. De asemenea, eliminam legumele greu de digerat, cum ar kale, broccoli si conopida, fructele cu un continut ridicat de zahar, cum ar fi banane si untul de alone“, spune trainerul, scrie byrdie.co.uk. Trainerul recomanda consumul de legume verzi (spanacul si sparanghelul), grasimi sanatoase (avocado si ulei de masline extra virgin), carbohidrati complexi (quinoa si cartofi dulci),   fibre din surse precum semintele de in si proteine (peste si carne slaba). „Multi oameni cred ca modelele nu prea mananca, dar este complet gresit. Daca nu te hranesti suficient, nu ai cum sa-ti mentii musculatura, iar modelele cu care lucrez necesita energie si substante nutritive (inclusiv carbohidrati).

„Imi place sa ma concentrez pe trei mese principale si un desert ocazional pe parcursul saptamanii“, explica trainerul. In schimb, recomanda un mic dejun usor, urmat de un pranz si o cina normala, pentru a sustine sistemul imunitar si a echilibra tractul digestiv. „Timpul dintre mese poate fi de trei pana la sase ore si va recomand sa aveti ultima masa a zilei cu cel putin trei ore inainte de culcare“. Planul alimentar al modelelor inainte de prezentari:

In fiecare dimineata: o lingura otet de cidru de mere. Micul dejun (luni si vineri): jumatate de avocado (care este plin de grasimi sanatoase) asociat cu jumatate de grapefruit pudrat cu putina scortisoara. Micul dejun (marti, miercuri si joi): un castron de quinoa cu fructe de padure sau un smoothie din legume verzi si o bucata din fructul preferat. Pranzul zilnic: o salata verde cu o sursa de proteina slaba. Cina: o alta proteina slaba, o ceasca de carbohidrati sanatosi (cum ar fi quinoa sau cartofi dulci) si o parte de legume preparate la aburi. sursa: adevarul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img