vineri, 26 aprilie, 2024

DIICOT Vaslui are un nou procuror

Distribuie:

Publicat:

Sectia procurorilor Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), a avizat numirea unui nou procuror al DIICOT Vaslui.

Dan Tunaru, procurorul care a instrumentat cazul violatorilor de la Valeni, a intrat in Diicot Vaslui,imediat dupa succesul arestarii celor sapte tineri care au violat o fata din judetul Vaslui.

La Birou Teritorial Vaslui, Dan Tunaru va prelua sarcinile procurorului Dan Coca, caruia pe data de 1 noiembrie ii va inceta detasarea de la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi. In prezent, la acest Birou Teritorial isi mai desfasoara activitatea inca un procuror, Irina Perjoiu, cea care a preluat conducerea institutiei in decembrie 2015, dupa avansarea in cadrul structurii centrale a DIICOT a fostei sefe, Mihaela Iosipescu, ajunsa la conducerea Biroului de Informatii Clasificate.

Dan Tunaru de profesie politisti insa a intrat in magistratura in anul 2010, odata cu promovarea concursului organizat de CSM.

Mai intai a activat in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Murgeni iar imediat dupa desfiintare a ajuns la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui.Dan Tunaru este procuror cu grad de Tribunal fiind promovat la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img