vineri, 29 martie, 2024

Din 20 mai, e OBLIGATORIU! Toti salariatii din Romania sunt vizati – Modificare-CHEIE

Distribuie:

Publicat:

Mare atenție! O modificare-cheie în privința salariaților din România este anunțată de Inspecția Muncii pe site-ul oficial.

Potrivit inspectiamuncii.ro, angajatorii sunt obligați, începând de luni, 20 mai 2019, să-și actualizeze aplicația Revisal, pentru transmiterea  registrului de evidență a salariaților în format electronic.

„Începând cu data de 20 mai 2019, transmiterea registrului de evidență a salariaților în format electronic va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunea 6.0.6 a aplicației Revisal.
Angajatorii care în prezent utilizează versiunea 5.0.8 a aplicației, în mod obligatoriu, îşi vor instala mai întâi versiunea 6.0.5 după care vor putea instala versiunea 6.0.6.
Pentru actualizarea aplicației Revisal este recomandat să urmați instrucțiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare a noii versiuni. Pentru securitatea datelor, este indicat ca înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să efectuați o copie de siguranță a bazei de date, accesând butonul „Salvare baza de date” din meniul „Instrumente”, anunță Inspecția Muncii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img