sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Din nou scandal la Exatlon! Ce au facut fanii dupa nominalizarile lui Stefan, Alina si Roxana. Cine va fi eliminat

Distribuie:

Publicat:

Editia din 3 aprilie de la Exatlon a dus la producerea unui nou scandal. Faimosii au invins Razboinicii cu scorul de 10-8 si au obtinut casa si imunitatea. Stefan, Alina si Roxana au fost propusi pentru eliminare.

Nervii au cedat dupa joc. Razboinicii au acuzat faptul ca Faimosii au trisat si ca Oltin si Geanina (proaspat sosita) s-au dat accidentati pentru a nu evolua.

Alex a facut acuzatiile dupa Arena, iar Geanina a recunoscut ca in urma unei consultari cu echipa a luat decizia sa nu joace pentru ca avea o usoara accidentare.

“Faimosii au castigat jocurile cele mai importante, iar noi am ramas din ce in ce mai putini. Punctele slabe ale noastre s-au vazut, iar in urma jocurilor, cei slabi au plecat acasa, iar cei puternici au ramas in concurs.

Acum, frustrarea mea este urmatoarea: am simtit ca in ultimele saptamani am ramas cei puternici, potenti sa beneficiem de punctele slabe ale adversarilor, dar surpriza a fost ca nu am putut juca impotriva adversarilor mai slabi, ci am jucat cu <nucleul>. Nu am putut echilibra balanta, asa cum ar fi fost normal.

Fiecare concurent care a ajuns in acest concurs, mai devreme sau mai tarziu, a spus ca vrea sa isi depaseasca limitele; atunci cand vii de cateva zile, te opresti pe circuit si spui ca te-ai lovit la mana sau ca ai probleme cu spatele, limitele tale sunt destul de scazute, nu asa cum ai afirmat la inceput”, a spus Alex, facand referire atat la Oltin, cat si la Geanina, din tabara Faimosilor.

Cuvintele lui au starnit reactii acide din partea Faimosilor, care considera ca spusele lui Alex nu au sens si ca acesta nu cauta sa se bata de la egal la egal.

„Lasati-ma putin sa inteleg! Deci frustrarea lui in acest concurs, el care se considera puternic, printre cei mai puternici, asa cum s-a autointitulat, frustrarea lui in acest concurs este ca nu se poate lupta cu cei mai slabi din acest concurs?”, a spus Vladimir Draghia.

Fanii, revoltati de atitudinea Faimosilor

Fanii emisiunii si-au manifestat nemultumirea fata de Faimosi pe pagina oficiala a show-ului difuzat de Kanal D. Acestia au acuzat strategia aleasa de cei in rosu.

Iata cateva dintre comentarii:

Ce fac faimosii, nu e strategie, e hotie. La exatlon toti concurentii trebuie sa participe la joc in mod egal.

Strategie este atunci cand se sfatuiesc cine pe cine alege atat, fazele cu Inotul la Draghia si concureaza doar El sau la Belbita deloc sunt pentru creduli.  „Accidentarile” sunt de fatada.

Razboinicii joaca impotriva unei echipe lipsite total de bun simt,de asta au si pierdut de multe ori,deoarece cei din echipa adversa,mereu au castigat necinstit! Si vor face acelasi lucru, pana la final.

Rusinos! Sa te dai accidentata la 2 zile de la sosire, mai mult decat rusinos! Lipsa de respect pentru ceilalti, care rabda foame de 3 luni. Daca stia ca i se rup unghiile asa usor trebuia sa stea la bravo ai stil! 

Vreau sa merg si eu in Dominicana, sa stau pe margine vreo doua luni spunanad ca sunt accidentata, apoi vin acasa bronzata de soare si scaldata de valurile oceanului!!!!! Hai, se poate? Vreau si eu!

Cine va fi eliminat pe 4 aprilie la Exatlon

Situatia pentru Razboinici este una foarte delicata. Ei vor ramane in patru dupa eliminarea de la Exatlon 4 aprilie. Ionut desemnat Player of The Week, s-a accidentat foarte rau si nu se stie cand va putea evolua si daca va fi la capacitate maxima.

Alex a castigat proba de imunitate, astfel ca, automat, Stefan, Alina si Roxana au intrat la eliminare.

Pe grupurile fanilor Exatlon, sustinatorii Razboinicilor au demarat o campanie de sustinere a lui Stefan, mai ales ca fanii Faimosilor au anuntat ca acesta va fi tinta lor.

Stefan este printre cei mai apreciati concurenti de catre fani, astfel ca el are sanse mici sa plece din Republica Dominicana. Cea eliminata se va decide dintre Roxana si Alina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img