marți, 19 martie, 2024

Din pacate, e adevarat. Medicii au facut anuntul trist dupa 9 saptamani de suferinta. Ultimele imagini cu artistul inainte sa intre in coma

Distribuie:

Publicat:

De mai bine de noua saptamani Mihai Constantinescu se afla internat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, iar medicii au facut un anunt trist in urma cu cateva ore. In plus, potrivit specialistilor, daca artistul ar iesi din coma, sansele lui ca sa duca o viata normala sunt doar 1%. Celebrul compozitor si cantaret a aparut la o emisiune TV inainte sa faca stop cardio-respirator, unde a cantat impreuna cu sotia lui.

Medicii au facut anuntul trist dupa 9 saptamani de suferinta

In varsta de 73 de ani, Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator in seara zilei de 13 mai, iar la cateva ore distanta el a mai facut de doua ori infarct. Dupa 9 saptamani si o zi de lupta la viata, el are un puls stabil, insa, niciodata nu va mai putea fi ca inainte de aceasta cumpana, au afirmat medicii. Mai mult, in cazul in care si-ar reveni, el ar putea suferi si o hemoragie cerebrala.

“Este ingrijorator faptul ca a stat in stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce in mod obisnuit la leziuni ireversibile ale creierului .Aceasta este problema importanta. Daca s-ar fi putut in primele 5-6 minute situatia era mult mai buna deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile”, a declarat medicul cardiolog Stefan Dragulescu, relateaza a1.ro.

Creierul lui Mihai Constantinescu a fost grav afectat din cauza celor trei stopuri cardio-respiratorii. Ca sa fie salvat, era nevoie ca resuscitarea lui sa fie facuta pana in cele 10 minute fatale. Daca era resuscitat la 5 minute de la stopul cardio-respirator facut acasa, avea sanse sa isi revina. Indragitul artist a fost vizitat de curand in spital de Monica Pop, care a marturisit ca este foarte bine ingrijit. De asemenea, cunoscutul medic a tras si un semnal de alarma pe pagina sa de Facebook.

Ultimele imagini cu artistul inainte sa intre in coma

El si sotia sa, Simona Secrier, au acceptat invitatia lui Fuego de a fi prezenti si, totodata, de a canta in cadrul emisiunii sale de la TVR, “Drag de Romania mea!”.

Mihai Constantinescu, gasit de sotia lui dupa ce a facut stop cardio-respirator
Cantaretul Mihai Constantinescu a facut un stop cardiac in seara de 13 mai, iar cea care l-a gasit inconstient in propria casa este partenera lui de viata. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 si a chemat de urgenta o ambulanta pentru el. In cursul noptii de 13 spre 14 mai, cantaretul a mai suferit doua stopuri si a fost salvat de medici. Din nefericire, medicii sunt rezervati in cazul sau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img