miercuri, 24 aprilie, 2024

DINAMO – FCSB 2-2. Piedica in ultimele 10 minute! Derby INCREDIBIL!

Distribuie:

Publicat:

Dinamo si FCSB au terminat la egalitate, scor 2-2, in derby-ul Ligii1, echipa lui Dica revenind in ultimul sfert de ora prin Dennis Man si Felipe Teixeira!

Dinamo a reusit ce si-a propus in primele 45, lovind taios pe contraatac de cate ori a avut ocazia. Gabriel Torje a fost cel mai periculos jucator, din piciorul lui pornind si actiunea de la golul marcat de Pesic, in minutul 20 al partidei. "Remarcatii" din tabara oaspetilor sunt Gabriel Enache si Florin Tanase, autorii unor ratari din pozitii ideale.

Elevii lui Miriuta au speculat spatiile mari lasate de stelisti in repriza secunda. Torje a dejucat pasul gresit la ofsaid, l-a ridiculizat pe Gaman si a trimis cu stangul pe centrul portii. Andrei Vlad a avut o interventie stangace. Rezultatul presiunii celor de la FCSB a aparut in minutul 84, cand Man a avut de executat o simpla formalitate dupa centarea extraordinara a lui Budescu.

Finalul a fost pe contre. Dinamovistii s-au baricadat in propriul careu si au fost pedepsiti de Teixeira, care a profitat de o apararea visatoare in minutul 93.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img