sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dinamoviştii au lansat primele ironii la adresa rivalilor de la FCSB: “Au un lot valoros, dar Katsikas a marcat mai multe goluri decat el în sezonul trecut”

Distribuie:

Publicat:

Secretarul general a lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, a recunoscut în cadrul emisiunii ProSport LIVE că rivalii de la FCSB au un lot mai valoros, dar a ţinut să menţioneze faptul că fundaşul Katsikas a marcat mai multe goluri decât Alibec în sezonul recent încheiat. Cele două echipe se vor întâlni în etapa a doua din noul sezon.

"Ei au un atu faţă de noi în ceea ce priveşte valoarea lotului, cota jucătorilor. Mbappe de la FCSB valoarează 15-20 de milioane de euro. Dar să nu uităm că jucătorul nostru, Katsikas, are mai multe goluri în sezonul trecut decât atacantul lor, Alibec. Nu putem să-i stabilim un preţ lui Katsikas. Nu avem vise d-astea să cerem zeci de milioane pentru un jucător", a spus secretarul general al lui Dinamo, Bogdan Bălănescu, pentru ProSport.

Giorgos Katsikas a marcat trei goluri în Liga 1 Betano în stagiunea precedentă, în timp ce Denis Alibec a punctat o singură dată în competiţia internă, în meciul retur cu Gaz Metan Mediaş din sezonul regular. Gigi Becali l-a anunţat că nu mai are ce să caute la FCSB, fiind considerat principalul vinovat pentru ratarea campionatului.

FCSB – Dinamo se va juca pe 29 iulie, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. În prima etapă, Dinamo primeşte vizita Voluntariului, în timp ce vicecampionii merg la Giurgiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img