marți, 19 martie, 2024

Dinti mai albi in doar 30 de zile, doar cu ingrediente naturale

Distribuie:

Publicat:

Cu totii ne dorim sa avem o dantura impecabila, insa oricat de des si de corect s-ar efectua periajul, apar pete inestetice si nuantele de galben cauzate de consumul de alimente inchise la culoare.

O reteta pe care o poti prepara acasa, cu ingrediente pe care sigur le ai in bucatarie. Este vorba despre bicarbonatul de sodiu si zeama de lamaie!  

– pune intr-un castron sucul de la o jumatate de lamaie 
– adauga, peste acesta, o lingura de bicarbonat de sodiu 
– amesteca bine pana cand vei obtine un amestec omogen 
– inmoaie in acest amestec o periuta de dinti noua si executa un periaj timp de 3 minute 
– la final, clateste bine cu apa 

Aceasta metoda de albire naturala ar trebui sa fie efectuata nu mai mult de o data pe saptamana, in scopul obtinerii unui zambet stralucitor, fara a afecta smaltul de protectie care acopera dintii. 

Se recomanda sa utilizezi o periuta de dinti noua si sa o pastrezi doar pentru acest tratament. Asadar, nu amesteca periuta de dinti pe care o folosesti zilnic cu cea pe care o folosesti pentru a-ti face tratamentul pentru albire. Daca nu ai lamai in casa, poti folosi 1-2 linguri de apa pentru a-ti prepara pasta pentru albirea dintilor. Acest tratament nu este recomandat persoanelor care poarta aparat dentar, deoarece ar putea duce la albirea neuniforma a dintilor.  G.I.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img