vineri, 29 martie, 2024

Directoarea de scoala care a dat afara o eleva din cauza unei fuste a fost demisa

Distribuie:

Publicat:

Directoarea Scolii Gimnaziale “Viceamiral Ioan Murgescu” din Valu lui Traian a fost demisa dupa ce, saptamana trecuta, a jignit si a trimis acasa o eleva de 11 ani care venise la scoala cu o alta fusta decat cea a uniformei, iar apoi s-a certat cu mama fetitei care venise sa-i ceara explicatii.

Incidentul care a dus la demiterea directoarei Elenei Preda, profesor de Biologie, a avut loc dupa ce o eleva de clasa a VI-a a venit la ora acesteia purtand o alta fusta decat cea a uniformei.

Dupa ce a fost admonestata, fiind numita “nesimtita” de catre profesoara, eleva, in varsta de 11 ani, a fost trimisa acasa sa se schimbe, avand de traversat o sosea si o cale ferata.

Considerand ca fata ei a fost expusa unor riscuri inutile, mama elevei a mers la scoala si s-a certat cu directoarea, cerandu-i explicatii si pentru faptul ca i-a jignit copila.

In apararea sa, directoarea a sustinut ca nu era prima data cand eleva venea la ore cu o alta fusta decat cea de la uniforma, incalcand astfel regulamentul scolii, si ca din acest motiv fusese avertizata chiar cu o zi inainte de producerea incidentului.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Constanta au anuntat, miercuri, ca s-a decis incetarea contractului de management al directoarei Elena Preda si inlocuirea cu un alt cadru didactic din institutie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img