marți, 19 martie, 2024

DIRECTORUL DGASPC VASLUI UN “ LAZAR MODERN”

Distribuie:

Publicat:

Nici nu s-au stins ecourile in ceea ce priveste persoana lui Ionel Armeanu Stefanica, directorul DGASPC Vaslui ( raportul Curtii de Conturi care demonstra ilegalitățile financiare făcute acolo) ca președintele CJ Vaslui il aduce in prim plan din nou.

Consilierii județeni prezenti au primit un proiect de hotarare privind componenta Consiliului Director . Pe poziția a doua, după presedinte apare numele fostului( care între timp este actual) in calitate de membru.

Președintele PNL Vaslui, doctorul Nelu Tătaru a luat atitudine virtuală împotriva acestui aspect, acesta scriind  “ minune la "Protectia Copilului" Vaslui! Domnul Armeanu s-a vindecat brusc, dupa ce singur-singurel a invocat o boala grea, care l-a lovit, coincidenta, chiar cand a scapat in presa, un raport compromitator despre 2,5 milioane de lei lipsa, din bugetul institutiei.

– Acum, sa fim seriosi, cine nu s-ar imbolnavi subit, cand Curtea de Conturi te acuza ca ai "bencheluit" pe banii statului, cu angajatii preferati, prin hoteluri de 5 stele, carora le-ai mai platit si studiile, telefoanele mobile personale, carburantul, etc!? De asta, cand dl. Armeanu a informat CJ Vaslui, ca e rapus de boala si vrea sa fie suspendat din functie, multa lume l-a crezut! Ba, unii au si zis, compatimitori: iata, dom'ne, dovada ca si traiul bun, pe spinarea prostilor, poate dauna grav sanatatii! Numai ca… miracol! Azi, 18 ianuarie 2018, la sedinta de CJ, dl. Buzatu (care, sa nu uitam, ramane, totusi, un candidat serios la functia de prim-ministru al Romaniei vine si propune componenta Colegiului Director al DGASPC Vaslui. Si soc!! In propunere apare, nici mai mult, nici mai putin, decat dl. Armeanu, in calitate de director, iar dl. Buruiana, de director adjunct. Amuzanta rocada! Este clar ca dl. Armeanu s-a inzdravenit aproape la fel de brusc precum s-a imbolnavit, revenind in forta, in instituitia care a crezut pentru cateva zile ca scapat de el. Unii insa spun ca, de fapt, minunea nu s-ar fi putut sarvasi, daca dl. Buzatu nu i-ar fi spus, ferm… "Ionele, ridica-te si umbla"! Si daca nu ar mai fi rezolvat, tot dansul, si cate ceva, pe ici, pe colo, si anume prin partile esentiale, in legatura cu controlul. Asa stand lucrurile, sa vedem noi care se mai indoieste de acum inainte ca la Vaslui, dl. Mitica este.. facatorul de minuni! “încheie șeful Bratienilor vasluieni.

Proiectul a trecut fără prea multe emoții.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img