miercuri, 24 aprilie, 2024

Discutii de ultima ora! Liviu Dragnea se intalneste cu zece lideri de organizatii!

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, discuta in biroul sau din Parlament, la ora transmiterii acestei stiri, cu peste zece lideri de organizatii social-democrate, inaintea sedintei de Comitet Executiv National, potrivit Mediafax.Liviu Dragnea a declarat la Palatul Parlamentului, potrivit Antena3, ca este posibil sa fie excluderi din partid.

La discutiile cu Dragnea participa, printre altii, presedintii organizatiilor PSD din Iasi (Maricel Popa), Bacau (Dragos Benea), Arad (Dorel Caprar), Constanta (Felix Stroe), Arges (Serban Valeca), Giurgiu (Niculae Badalau), Alba (Ioan Dirzu). De asemenea, primarii PSD din Sectorul 1 (Daniel Tudorache) si Sectorul 5 (Daniel Florea) se afla si in birou la Dragnea.

Liderul PSD Sector 2, Rodica Nassar, si secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, se numara si ei printre participanti. Vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu a declarat, luni, inaintea sedintei CExN al partidului, ca nu va demisiona atat timp cat are sprijinul colelgilor din organizatia formatiunii din Dambovita, dar si al celor care au semnat scrisoarea adresata conducerii social-democratilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img