vineri, 26 aprilie, 2024

Disney ar fi plagiat sloganul filmului „Frozen 2”

Distribuie:

Publicat:

Disney ar fi plagiat sloganul filmului „Frozen 2”. Mari probleme pentru compania Disney. O companie care militează împotriva cancerului la san a acţionat în judecată compania Disney pentru folosirea ilegală a sloganului „Trust Your Journey”. Sloganul a fost folosit de către Disney pentru promovarea filmului „Forzen 2”.

Avocaţii companiei Trust Your Journey spun că, deşi Disney a plătit drepturile de preluare a sloganului pentru film, aceştia nu au achiziţionat şi preluarea expresiei pe produsele promoţionale.

Reprezentanţii mai spun că Disney a obţinut deja peste 4 milioane de dolari din vânzarea acestora.

Disney ar fi plagiat sloganul filmului „Frozen 2”

„Frozen 2” este un film de animaţie 3D, produs de Walt Disney Animation Studios şi lansat de Walt Disney Pictures. Filmul este din basmul „Crăiasa Zăpezii”, de Hâns Christian Andersen.

Filmul spune povestea unei prinţese neînfricate, care porneşte într-o călătorie alături de renii săi fideli şi de un om de zăpadă naiv pentru a-şi găsi sora.

„Frozen 2” a obţinut deja încasări de peste 900 de milioane de dolari în întreaga lume de la lansare. În urmă cu trei săptămâni. 87% din suma investită în realizarea filmului a fost recuperată încă din primul weekend.

The Walt Disney Company ) este una din cele mai mari companii de producție cinematografică din lume. A fost fondată la 16 decembrie 1923 de Walt Disney și fratele său, Roy ca un mic studio de animație.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img