vineri, 29 martie, 2024

Dispozitivul care ajuta la slabit stimuland creierul

Distribuie:

Publicat:

Cati oameni nu si-au dorit macar o data sa slabeasca fara a face niciun fel de efort? O companie din Marea Britanie vine acum in sprijinul lor. A prezentat la Targul International de Telefonie si Comunicatii din Barcelona un dispozitiv revolutionar care ii poate ajuta sa piarda kilograme prin stimularea creierului. Alte dispozitive care au atras atentia la evenimentul din orasul spaniol sunt robotul care percepe emotiile si zgarda inteligenta de localizare pentru catei.

"Modius" este dispozitivul creat de britanici care promite sa revolutioneze slabitul. Montat pe cap, acesta transmite creierului implusuri electrice care stimuleaza metabolismul. Jason McKeoown, director Neurovalens: „Oamenii slabesc intr-o prima faza, apoi tind sa stagneze si devine dificil sa mai dea jos kilograme, pentru ca incepe sa creasca apetitul. Am folosit tehnologia pentru a stimula acea zona din creier si dispozitivul "Modius" influenteaza neinvaziv hipotalamus si in cele din urma face mai usoara pierderea de kilograme.”

Dispozitivul trebuie purtat doar 60 de minute pe zi fie in repaos, fie in timpul unei activitati. In plus, compania a creat si o aplicatie, unde rezultatele pot fi monitorizate. "Modius" costa 418 euro, iar cei care nu sunt convinsi de eficacitatea lui il pot returna in cel mult trei luni de la achizitie. Pepper este robotul care citeste emotiile oamenilor. Stie sa analizeze expresiile faciale, limbajul corporal si cuvintele oamenilor si isi poate adapta comportamentul la cel al interlocutorului.

Nicolas Boudot, director SoftBank Robotics: „Pepper isi foloseste toti senzorii, are camera si microfon, poate citi toate informatiile despre starea ta si, pentru ca este conectat la Cloud, foloseste conexiunea pentru a intelege cum te simti, daca esti fericit, trist, surprins. Stie daca vorbeste cu un barbat sau cu o femeie, iti poate ghici varsta, poate face recomandari corecte despre servicii si produse.”

Iar o companie finlandeza a venit la Targul International de Telefonie si Comunicatii din Barcelona cu o haina inteligenta pentru caini. Cu ajutorul a 6 senzori, aceasta colecteaza date despre pulsul, temperatura si activitatea corpului animalelor. Informatiile sunt transferate intr-o aplicatie instalata pe telefonul stapanului pentru ca acesta sa stie in permanenta cum se simte animalul de companie.

sursa: digi24.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img