joi, 28 martie, 2024

Disputa continua pe seama proprietatilor anticancer ale vitaminei B17

Distribuie:

Publicat:

În volumul sau “World Without Cancer”, autorul american Edward Griffin descrie adevarul despre o descoperire mai veche, ascunsa cu grija de marele public, si anume proprietatile curative ale vitaminei B17, numita si laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter. Este un fapt demonstrat ca proprietatile curative ale vitaminei B17, sunt solutia împotriva cancerului: aceasta substanta distrugand rapid celulele canceroase. Griffin sustine ca vitamina B17 nu este utilizata în medicina conventionala nu din ratiuni de ordin stiintific, ci din cauza politicii elitei mondiale în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare si tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe productia armatei de substante chimice destinate sa lupte împotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutica dominanta în lumea noastra.

Amigdalina se gaseste în samburii de caise, migdale, visine, piersici, prune si mere, precum si în semintele de mere, sorg, mei, seminte de in, linte, unele soiuri de fasole si struguri. De asemenea, în unele plante si multe alte produse pe care omul modern nu le utilizeaza în mod curent în alimentatie. Vitamina B17 a fost interzisa pentru tratamentul cancerului acum 35 de ani, chiar daca numerosi savanti sustineau ca, daca o persoana ar consuma zilnic aceasta vitamina, ea nu ar dezvolta cancer, sustine autorul volumului mentionat. Potrivit acestuia, gigantii farmaceutici, precum si Ministerul Sanatatii al SUA au exercitat presiuni uriase asupra Directiei de control pentru calitatea alimentelor si medicamentelor, care a declarat drept ilegala comercializarea vitaminei B17, împreuna cu informatiile atasate despre efectele sale terapeutice împotriva cancerului.

Vitamina B17, care ucide cancerul, este continuta în special în samburii de caise. Acestia au fost declarati oficial medicament împotriva tuturor tipurilor de cancer înca acum 35 de ani. Între timp au fost  raspandite zvonuri ca samburii de caise si de migdale contin cianura si ca aceasta i-ar putea otravi pe cei care le mananca. Dar adevarul este ca nimeni nu s-a otravit din aceasta cauza pana în zilele noastre, chiar daca a consumat în cantitati mari samburi de caise sau migdale, scrie Edward Griffin în volumul sau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img