joi, 25 aprilie, 2024

Divortul se concretizeaza in familia lui Florin Salam! Si-a lasat copiii si a fugit de acasa

Distribuie:

Publicat:

Veste bombă în familia lui Florin Salam! Cântărețul este în șoc de ce a putut să se întâmple fără să își dea seama chiar când acesta era de față.

O veste cutremurătoare a venit în familia legedarului Florin Salam. Sora sa, Maria, o femeie care a stat departe de camerele de luat vederi și a fost tot timpul discretă cu viața sa personală, o singură dată a ișit în public în urmă cu câțiva ani doar pentru a-i lua apărarea fratelui său când cei de Protecția Copilului voiu să-i ia cei doi copii din prima căsătorie, și-a șocat acum familia după ce a decis să-și părăsească soțul cu care a conviețuit mai bine de 20 de ani si pe cei cinci copii ai săi, pentru a pleca cu amantul.

Mai mult, vestea bombă vine abia acum – amantul despre care vorbesc sursele este nimeni altul decât omul de încredere al lui Florin Salam, omul care zilnic îi știe și îi conduce pașii. Bărbatului i se spune Grasu și lucrrează de mult timp ca șofer pentru celebrul manelist.

Ambii și-au abandonat familiile

Și așa zisul Grasu se pare că are o familie pe care a părăsit-o pentru sora lui Florin Salam. Mai mult, sursele spun că cei doi au plănuit să fugă în această perioadă pentru a sta împreună în izolare.

”Relația lor, cred, era de mai multă vreme, au tot fost scandaluri în familia lui Grasu din cauza ei. Abia acum însă și-au asumat-o, s-au mutat împreună și vor să se căsătorească. El a renunțat la nevasta lui, la familie, ea la fel, au copiii mari deja, așa că acum vor să se bucure de relația pe care o au ei, să își trăiască dragostea”, ne-a spus o sursă apropiată de familia lui Florin Salam.

Maria, sora lui Florin Salam, face afaceri imobiliare

Florin Salam este cunoscut în întreaga ţară, însă puţini ştiu cum arată Maria, sora manelistului. Sora mai mare a lui Florin Salam este mamă a cinci copii, toți muzicieni, însă niciunul nu cântă manele, iar unul dintre ei, Adrian, a făcut senzație, de curând, pe scena ”Românii au talent”.

Maria face afaceri în domeniul imobiliar, iar în urmă cu mai mulți ani, atunci când Florin a avut probleme cu cei de la Protecția copiilor, care intenționau să-l decadă din drepturile părintești, Maria a fost cea care i-a luat apărarea fratelui ei, ieșind în fața presei și declarând atunci că Florin Salam este un părinte foarte bun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img