marți, 19 martie, 2024

DNA a fost atacata de hackeri! Anunt de ultima ora

Distribuie:

Publicat:

Hackerii par sa fi atacat Directia Nationala Anticoruptie! Miercuri, mai multe persoane au primit e-mailuri de la o adresa falsa, care continea terminatia •pna.ro. La ordinul sefei Laura Codruta Kovesi, DNA a emis un comunicat in care avertizeaza ca e-mailurile nu au fost trimise de angajatii Parchetului.

”Avand in vedere ca, in cursul zilei de 18 octombrie 2017, diverse persoane au primit mesaje electronice de la o adresa falsa, cu denumirea anticoruptie•pna.ro, desi anterior nu au avut nicio corespondenta cu institutia, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa atentioneze ca astfel de mesaje nu provin de la Directia Nationala Anticoruptie si, in cazul in care sunt primite, trebuie verificate, asa cum s-a intamplat si in acest caz. Scopul crearii acestei adrese false de e-mail a fost transmiterea de informatii false, in incercarea de a induce in eroare destinatarii si nu are legatura cu infrastructura informatica a institutiei.
De asemenea, subliniem ca nici Directia Nationala Anticoruptie (D.N.A.) si nici persoanele din conducerea institutiei nu detin niciun fel pagina sau cont de utilizator pe retele de socializare. Directia Nationala Anticoruptie anunta ca singura expunere a institutiei existenta in spatiul virtual este pagina de internet www.pna.ro (in vederea semnalarii unor fapte de coruptie, pentru a face solicitari, pentru a afla date de contact, pentru a afla informatii despre activitatea institutiei etc.).”, se arata in comunicat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img