joi, 28 martie, 2024

Document fals la Vama Albita – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita  efectueaza cercetari cu privire la un tanar cu cetatenie romana si R. Moldova, asupra caruia a fost descoperit un  permis de conducere fals.

Joi, 09 ianuarie, in jurul orei 21.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei pentru a intra in tara, ca pasager intr-un microbuz inmatriculat in R. Moldova, T.I., cu cetatenie romana si R.Moldova, in varsta de 25 de ani.

"In timpul controlului efectuat asupra documentelor persoanelor din microbuz, colegii nostri au observat intre filele pasaportului lui T.I. un permis de conducere cu insemnele autoritatilor romane, eliberat pe numele acestuia.Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului descoperit, au fost efectuate verificari specifice, in urma carora politistii de frontiera au stabilit ca documentul in cauza nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic, fiind fals. " declara Irina Mirica – purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F Vaslui

Cu privire la cele constatate, tanarul a declarat ca a procurat permisul de conducere descoperit la controlul de frontiera prin intermediul unui cetatean din R. Moldova, ale carui date nu le cunoaste, in schimbul sumei de 50 de euro.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de instigare la fals material in inscrisuri oficiale.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img