vineri, 29 martie, 2024

Doi baieti de altar din cadrul unei biserici din Spania au pus marijuana in candele: ”Suntem siguri ca enoriasii au iesit mai fericiti de la slujba”

Distribuie:

Publicat:

Doi baieti de altar din cadrul unei biserici din Spania au pus marijuana in candele: ''Suntem siguri ca enoriasii au iesit mai fericiti de la slujba'' Ceea ce a inceput ca o gluma s-a incheiat cu o arestare de toata pomina. Doi baieti fost retinuti peste noapte, dupa ce au fost surprinsi punand iarba in arzatorul  Catedralei din Santiago de Compostela. Arzatorul este folosit in Catedrala din Santiago de Compostela pentru a sarbatori Epifania Domnului. Cativa asistenti au spus ca, cu aceasta ocazie, sectia sfanta a fost brusc acoperita intr-un miros ciudat "nu miroasea ca intotdeauna, era un miros familiar, dar nu puteam sa-l relationez cu nimic, dar in dormitorul fiului meu uneori miroase asa". a spus unul dintre martori.

In urma Liturghiei, acesti baieti de altar au fost arestati de politie dupa ce au confirmat ca mirosul ciudat corespundea marijuanei "a fost o gluma, ideea a venit in timpul masivului de Craciun, nu am cumparat mai mult de jumatate de kilogram de marijuana si il lasam in interiorul castii, suntem siguri ca oamenii au  iesit din Catedrala mai fericiti decat oricand ". In cele din urma, au fost eliberati fara plata vreunei cautiuni, dar nu vor mai putea sa-si indeplineasca functiile ca baieti altare.

Dezvaluire controversata: Iisus ar fi folosit uleiul de cannabis in tratarea bolilor

Dezvaluire controversata! Un autor sustine ca Iisus ar fi folosit cannabisul, mai exact, uleiul de cannabis in tratarea unor boli. Autorul studiului sustine faptul ca in urma unei analize, Iisus si apostolii sai au folosit uleiul de cannabis pentru a face ''miracole vindecatoare''. David Bienestock afirma ca celebra planta a fost disponibila la scara larga in Orientul Mijlociu. Istoricii contesta ''marea descoperire'' a cercetatorului. Acestia sustin ca informatiile pe care le ofera studiul sunt extrem de putine si nici nu se poate lua in calcul sustinerea acestei teorii.  Uleiul folosit de bisericii continea "kaneh-bosem", un ingredient pe care Bienenstock sugereaza ca era extras din cannabis. Acest ingredient, absorbit in piele, ar fi putut ajuta la vindecarea persoanelor bolnave cu mult inainte de primele medicamente produse in masa. Multi istorici contesta afirmatiile controversate, argumentand ca dovada cu "kaneh-bosem" extras din cannabis este atat de slaba incat nu merita atentie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img