joi, 28 martie, 2024

Doi tineri din Hoceni, arestati pentru furt calificat

Distribuie:

Publicat:

Doua persoane au fost retinute de politisti pentru comiterea de infractiuni de furt din locuinta. Pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventiva.

Politistii Sectiei 4 de Politie Rurala Husi au probat activitatea infractionala a doi barbati, in varsta de 22 si 29 de ani, din comuna vasluiana Valeni, respectiv comuna Hoceni, banuiti de savarsirea a doua infractiuni de furt calificat. Faptele au fost comise in luna noiembrie , pe raza comunei Hoceni.

In fapt, pe parcursul lunii noiembrie, politistii au fost sesizati de sustragerea mai multor bunuri (in valoare de aproximativ 600 de lei) din doua locuinte situate in comuna Hoceni.

Urmare a sesizarilor primite, politistii au demarat cercetari, iar la sfarsitul saptamanii trecute au efectuat mai multe perchezitii domiciliare pe raza comunei Hoceni.

O parte din bunurile sustrase au fost gasite la locuinta barbatului de 29 de ani. Acestea au fost ulterior restituite partilor vatamate.

In ziua de 08 decembrie , cei doi barbati au fost retinuti pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentati la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi, respectiv Judecatoria Husi.

Instanta de judecata a emis pe numele acestora mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

Pentru a preveni comiterea unor astfel de fapte, este important sa asigurati imobilele, in special pe timp de noapte, prin incuierea usilor, a portilor, a ferestrelor si a altor zone de acces in locuinta. Este recomandat sa asigurati si iluminatul corespunzator al locuintei si al imprejurimilor. Daca constatati ca s-a comis un furt, sesizati imediat Politia fara a distruge posibilele urme lasate de infractori!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img