miercuri, 24 aprilie, 2024

Doi turisti morti si alti 50 raniti, dupa ce au fost loviti de crengile unui copac in timp ce se aflau intr-un autocar turistic supraetajat, in Malta

Distribuie:

Publicat:

Cel putin doua persoane au decedat, iar 50 au fost ranite, inclusiv sase in stare grava, dupa ce au fost loviti de crengile unui copac, in timp ce calatoreau luni dupa-amiaza intr-un autocar turistic supraetajat in sudul Maltei, relateaza site-ul cotidianului Times of Malta.
Accidentul s-a produs in localitatea Zurrieq, la 16 kilometri de capitala Maltei, La Valletta, pe un drum circulat frecvent de autocare cu turisti.

Un belgian si o femeie din Spania au decedat la fata locului, iar alti sase turisti au fost grav raniti, a declarat Chris Fearne, ministrul maltez al Sanatatii.

Politia a transmis ca trei dintre persoanele grav ranite sunt din Marea Britanie, una din Germania, iar o alta din Italia.

Se crede ca rafale puternice de vant, inregistrate duminica noaptea, au afectat inclinat copacul, astfel ca o parte din crengile acestuia se aflau la o inaltime mai redusa decat in mod obisnuit.

Fearne a declarat ca 50 de persoane au fost transportate la spital, cu exceptia soferului toate fiind de origine straina. Printre raniti se numara si 12 copii, cei mai multi avand leziuni la nivelul capului si trunchiului superior.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img