joi, 28 martie, 2024

Doina Silistru vrea al patrulea mandat de senator, la fel si sotia lui Buzatu

Distribuie:

Publicat:

In varsta de 57 de ani, Doina Slistru isi doreste un nou mandat. “Intentionez sa candidez pentru un nou mandat pentru a-mi continua activitatea pe care am inceput-o in urma cu 12 ani, aceea de senator.” Am avut multe initiative legislative in cele trei mandate, cele mai importante fiind legea cercetarii in agricultura”, explica Doina Silistru.

 Printre legile adoptate se numara cele privind protectia noilor soiuri de plante si producerea, prelucrarea, controlul si certificarea calitatii, comercializarea semintelor si a materialului saditor. In Parlament, Silistru a avut frecvent luari de cuvant si declaratii politice. Doina Silistru detine, conform declaratiei de avere, un apartament de 100 de metri patrati in municipiul Vaslui, cumparat in 1994, precum si suma de 177.736 lei constituita in depozite si fonduri de investitii, din care 131.205 in actualul mandat. In plus, este proprietara unei ferme avicole, valoarea actiunilor ridicandu-se la 70.000 de lei.

Sotia presedintelui PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, Gabriela Cretu, vrea sa ramana si ea senator. Profesor de filosofie, Gabriela Cretu, in varsta de 47 de ani, a intrat in politica in anul 1984, atunci cand, potrivit propriei declaratii, a devenit membru al PCR. In 1990, s-a inscris in FSN si apoi, pe rand, a trecut pe la FDSN, PDSR si, in final, la PSD. In 2004, a fost aleasa deputat de Vaslui, in 2007 dandu-si demisia pentru a merge deputat in Parlamentul European din partea PSD, acolo unde a reprezentat Romania timp de doi ani si jumatate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img