vineri, 19 aprilie, 2024

Doinita Oancea, despre relatia cu Liviu Varciu: ”Atatea trairi in 3 minute…”

Distribuie:

Publicat:

Doinita Oancea a vorbit fara retineri despre relatia cu Liviu Varciu. Cei doi joaca impreuna in „Fructul Oprit”, iar actrita isi lauda, fara rezerve, colegul de platou. Ea a facut marturisiri neasteptate in timpull emisiunii „Rai da’ buni”.

Doinita Oancea nu este de acord cu cei care il considera un insensibil pe Liviu Varciu. Ea spune ca il cunoaste de multa vreme, iar acesta un barbat de-a dreptul extraordinar.

„Este foarte sensibil. Asta se vede si in felul in care comunicam noi. Am avut niste secvente destul de dureroase si vreau sa spun ca este greu pentru un actor sa duca atatea trairi in 3 minute”, a spus Doinita Oancea in platoul emisiunii.

Totodata, actrita recunoaste ca se intelege foarte bine cu Liviu Varciu, iar daca unii il critica sau il vad altfel este vorba doar despre subiectivism.

„Ma inteleg foarte bine cu el. In ciuda aparentelor, este un barbat extraordinar. Stiu ca unii il critica sau unii il vad altfel. Eu il cunosc de multa vreme, cred ca avem peste 6 ani”, a marturisit ea.

Doinita Oancea si povestea ei de dragoste

Doinita Oancea s-a nascut pe 15 februarie 1983 in Bucuresti. A devenit cunoscuta pentru rolurile pe care le-a avut in diverse telenovele romanesti. In viata personala, Doinita Oancea a avut o relatie cu Ionut Ghenu, managerul Lorei si actualul iubit al artistei.

Doinita Oancea traieste o frumoasa poveste alaturi de artistul plastic Adrian Calin. Cei doi s-au cunoscut in 2015, in timpul filmarilor de la show-ul “Super Trip” de la PRO TV. Timp ce mai bine de un an si jumatate, ei nu au publicat poze in care apar impreuna. Insa, vara aceasta, Adrian Calin a anuntat oficial pe Facebook ca este intr-o relatie. Postarea a fost una generala, fara sa specifice prietenilor virtuali cine este femeia care il face fericit. El a precizat doar ca este intr-o relatie „#cucinetrebuie”

Adrian Calin este un artist plastic, absolvent al Universitatii Nationale de Arta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img