marți, 19 martie, 2024

DOLIU in lumea muzicii! Un cunoscut cantaret a murit

Distribuie:

Publicat:

Cantaretul american Tom Petty a murit de o supradoza de medicamente, mai ales fentanyl, un opiaceu puternic aflat si la originea mortii lui Prince, in conditiile in care derivatele din opiu fac ravagii in SUA, relateaza sambata AFP, citat de Agerpres.

"Familia noastra s-a intalnit de dimineata cu echipa de medici legisti, potrivit carora 'Tom Petty ar fi murit de o supradoza rezultata din consumul mai multor medicamente", se arata intr-un comunicat difuzat vineri de sotia si fiica artistului, Dana si Aria Petty.

Ele au subliniat ca interpretul cantecului ''American Girl' suferea de mai multe probleme de sanatate precum un efizem pulmonar si de dureri la genunchi mai ales dupa o fractura de sold, noteaza comunicatul.

In pofida acestor dureri cumplite el si-a mentinut turneul cu 53 de spectacole prevazute, fapt ce i-a agravat fractura.

"Credem ca durerile au devenit pur si simplu insuportabile, ceea ce a dus la un consum excesiv de medicamente", au precizat sotia si fiica artistului.

Ele au explicat ca i-au fost prescrise mai multe analgezice, precum folii de fentanyl si ca probabil, asa cum au concluzionat si medicii legisti, decesul a fost "un accident nefericit".

Tom Petty, unul dintre cei mai iubiti rockeri ai Americii, a murit la 3 octombrie la 66 de ani de o criza cardiaca in urma unui cocktail letal de medicamente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img