News Flash:

DOLIU pe steagul Sectiei de Pompieri Husi-FOTO

7 Septembrie 2015
11270 Vizualizari | 1 Comentarii
Doliu pe steagul unitatii de Pompieri Husi, dar si in inimile colegilor lui CIUPILAN IOAN, fost pompier al sectiei husene. Vineri, 4 septembrie,pentru defunctul Ioan Ciupilan, dupa aproximativ 23 de ani de activitate, sirenele autospecialelor au sunat pentru o ultima oara. Cortegiul funerar a oprit in fata Sectiei de Pompieri Husi pentru un ultim omagiu, pentru cel care si-a servit orasul si nu numai.

In varsta de 46 de ani, Ioan Ciupilan, pompier al sectiei husene, a fost diagnosticat in urma cu 8 luni, cu cancer la gat, o boala necrutoare care l-a invins. Ioan Ciupilan era o persoana foarte vesela si pozitiva. Desi era foarte bolnav si se putea observa imediat acest lucru, colegii afirma faptul ca era inima unitatii, mereu avea pregatita cate o gluma pentru a ridica moralul apropiatilor.

Zeci de persoane, dar si fosti colegi l-au condus pe ultimul drum pe raposatul Ioan Ciupilan. DUMNEZEU SA-L IERTE.

Galerie Foto

11880213_10203437690462315_366978321_n
pompieri husi ciupilan ioan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Adi  | #3316
Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: montidolf_23@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 35 queries | Mysql time :0.028767 (s)